Ο ΣΦΕΑ καλεί σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις μνήμης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Το Δ.Σ. του «Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974», στηρίζει τις εκδηλώσεις αυτές και καλεί τα μέλη του, τους εργαζόμενους και τους νέους, για ενεργητική συμμετοχή.

Μέχρι τις 18 Σεπτέμβρη θα διαρκέσουν, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από τη δολοφονία του από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

    Εκδηλώσεις διοργανώνει η οικογένειά του υπό το σύνθημα – hashtag #Σιγά Μη Φοβηθώ, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως «δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ξανά κανένας ελεύθερος άνθρωπος από χέρι ναζί». Σημειώνει επίσης ότι για εκείνους η έκβαση της δίκης είναι μονόδρομος και δεν είναι άλλη από «τη συνολική καταδίκη των κατηγορουμένων» αλλά και «τη συνολική καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης». Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συζητήσεις, street art και φωτογραφία, προβολές, συναυλίες.

Με ανακοίνωση της η οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμμετοχή στο 3ημερο αντιφασιστικό φεστιβάλ και απευθύνει κάλεσμα για τη συναυλία μνήμης «Σιγά μη φοβηθώ» που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας (Γρ. Λαμπράκη και Σφαγείων) με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν: Αλλος κόσμος, Ματούλα Ζαμάνη, Nightstalker, No Hard Feelings, Social Waste, The Titz, Dj Moya.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ από το Μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι μέχρι το Κέντρο του Πειραιά, πραγματοποιείται την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Σεπτέμβρη , με συμμετοχή οργανώσεων, κοινωνικών χώρων και συλλογικοτήτων.

Κινητοποιήσεις  από Σωματεία και Φορείς που συνεδρίασαν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

   Σε Κινητοποίηση που πραγματοποιούν  την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) στο Κερατσίνι, για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, καλούν τους νέους και νέες, τους εργαζόμενους και λαϊκούς ανθρώπους, Σωματεία και Φορείς που συνεδρίασαν στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

Το Δ.Σ. του   «Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974»,  στηρίζοντας τις εκδηλώσεις αυτές, καλεί τα μέλη του, τους εργαζόμενους και τους νέους, για ενεργητική συμμετοχή στις εκδηλώσεις αυτές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: