Νατάσα Μποφίλιου για «Δήμητρα της Λέσβου»: «Τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί»

«Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις; Είναι δυνατόν να την συντηρείς; Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή; Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ»

Η Νατάσα Μποφίλιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κείμενο με αφορμή την εξαφάνιση του Δημήτρη Καλογιάννη, περισσότερο γνωστού ως «Δήμητρα της Λέσβου», που αγνοείται από τον Απρίλη ενώ τις τελευταίες ώρες εκφράζονται φόβοι ότι είναι νεκρός.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που οι δημόσιες τοποθετήσεις της δεν είναι ξεκομμένες από τη συμμετοχή της σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, εκφράζεται ενάντια στην κοινωνία που θρέφει τις ανισότητες και δεν σέβεται τη διαφορετικότητα, δηλαδή το κοινωνικό σύστημα της εκμετάλλευσης, καλώντας σε πάλη για την ανατροπή του:

«Τους ευαίσθητους, τους τρυφερούς, τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί. Τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς, περίγελο, στην καλύτερη περίπτωση ως αόρατους» σημειώνει η Ν. Μποφίλιου και επισημαίνει: «Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις; Είναι δυνατόν να την συντηρείς; Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή; Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ».

Δείτε την ανάρτησή της:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: