Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας αποδεικνύει στην πράξη ότι διαφέρει – Κοσμοπλημμύρα στο Τσίκνισμα στην Πάτρα

Οι Πατρινοί βούλιαξαν το Νότιο Πάρκο στο φετινό τσίκνισμα, ο τραγουδιστής φώναξε ρυθμικά το όνομα του δημάρχου, και τα στελέχη της δημοτικής αρχής έψηναν τα σουβλάκια που δίνονταν δωρεάν στον κόσμο.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και τα κίνητρα πολλά για τους Πατρινούς. Φτηνό τσίκνισμα με δωρεάν σουβλάκια κι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή ονόματα των πανηγυριών, ο Γιώργος Βελισσάρης, ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

Ο Γιώργος Βελισσάρης ξεσήκωσε το πατρινό κοινό, φώναξε ρυθμικά το όνομα του Πελετίδη (που βρισκόταν εκτός Ελλάδας σε ένα συνέδριο για τους πρόσφυγες), και όπως είπε θα έμενε σερί μεχρι σήμερα το μεσημέρι, αν δεν είχε κι άλλη υποχρέωση χτες το βράδυ, όπου εμφανιζόταν στη Λαμία.

Το σημαντικό όμως ήταν πως τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής δεν πήγανε εκεί απλώς για τη λεζάντα, όπως κάνουν άλλες δημοτικές αρχές, αλλά σήκωσαν τα μανίκια και συμμετείχαν ενεργά στο ψήσιμο και την εθελοντική εργασία που απαιτούνταν, για να είναι έτοιμα τα χιλιάδες σουβλάκια και να μοιραστούν δωρεάν στους δημότες της Πάτρας.

Αντιδημαρχος, Δημήτρης Πελεκουδας

Απέδειξαν έτσι στην πράξη, μπροστά στις ψησταριές, την ποιοτική διαφορά που τους χωρίζει από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους “αυτοδιοικητικούς παράγοντες” -αυτούς που ο λαός έχει μάθει να αποκαλεί “βλαχοδήμαρχους¨, για να αποτυπώσει τη δίψα τους για προβολή, διαφήμιση και προσωπικά οφέλη.

Προεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσανος

Υστερόγραφο

Οι μόνοι που φάνηκαν να στενοχωριούνται και να μην απολαμβάνουν τη χτεσινή πρωτοβουλία ήταν κάποιοι εστιάτορες που βρήκαν βολικό άλλοθι για την πεσμένη κίνηση στα μαγαζιά τους.

Μια κριτική που έρχεται να δέσει, κάθε χρόνο τέτοια μέρα, με τις κατηγορίες για υποβάθμιση του Καρναβαλιού, κι άλλα σενάρια πολιτικής φαντασίας. Η χτεσινή μαζικότατη προσέλευση των Πατρινών στο τσίκνισμα ήταν η πιο αποστομωτική απάντηση.

Προεδρος πολιτιστικου οργανισμου, Βασίλης Θωμόπουλος

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

  • Ο/Η Γεράσιμος Θεοδόσης λέει:

    Δηλαδή με την λογική τους (ευτυχώς είναι 2-3 σε ολη την Πάτρα), εμεις που είμαστε άνεργοι, θα πρεπει να μη ζουμε… να ζουνε μόνο οσοι εχουν χρηματα για να πανε να διασκεδασουν… Ντροπή σας ρε… και μερικοι είστε και φίλοι μου… ντρεπομαι.. ποσο ξεφτιλα;;; Μπραβο στο Δήμο!!!

Κάντε ένα σχόλιο: