Μας έχουν ζαλίσει οι Ελληνάρες

Ως εδώ με αυτούς που μας ζαλίζουν με ρατσιστικά σχόλια, που κάνουν τη μισανθρωπιά και τη θολούρα τους «ιδεολογία». Αυτοί δεν μετέχουν καμιάς παιδείας, ούτε ελληνικής ούτε ανθρώπινης και είναι ν’ απορείς πώς έφτασαν να είναι πανεπιστημιακοί και διδάσκουν…

Έλληνας καθηγητής στο πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου επιτέθηκε από τα  social media στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας: «Μας ζαλισε ο μαυρος που το παιζει Ελληνας. Εως εδω. Δεν ξεχναμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας.»

Μας έχουν ζαλίσει οι Ελληνάρες

Μας έχουν ζαλίσει οι Ελληνάρες

Αναφέρεται προφανώς στη μη συμμετοχή του αθλητή, με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το καλοκαίρι, λόγω τραυματισμού.

Το σχόλιο έγινε κάτω από ανάρτηση σε τοίχο δημοσιογράφου και παρά την κατακραυγή που εισέπραξε, το αυτί του καθηγητή δεν φάνηκε να ιδρώνει…

Μας έχουν ζαλίσει οι Ελληνάρες

Μας έχουν ζαλίσει οι Ελληνάρες. Αυτοί που μετράνε τους ανθρώπους με το χρώμα τους και βάφονται στο μαύρο της αντίδρασης και του ρατσισμού.

Αυτοί που περιμένουν αθλητικούς θριάμβους, για να νιώσουν εθνικά υπερήφανοι, για να σπάσουν τη μιζέρια της καθημερινότητας.

Οι τιμητές των social media που εγκαλούν τους διεθνείς που δεν παίζουν και βαφτίζουν «εθνική Μυκόνου» αυτούς που δεν παίζουν καλά.

Αυτοί που ψάχνουν εθνική και φυλετική καθαρότητα, αλλά έχουν σκατά μες στο κεφάλι τους.

Ως εδώ με αυτούς που μας ζαλίζουν με ρατσιστικά σχόλια, που κάνουν τη μισανθρωπιά και τη θολούρα τους «ιδεολογία».

Αυτοί δεν μετέχουν καμιάς παιδείας, ούτε ελληνικής ούτε ανθρώπινης  και είναι ν’ απορείς πώς έφτασαν να είναι πανεπιστημιακοί και διδάσκουν…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: