Λαϊκή Συσπείρωση: Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Χίου σηματοδοτεί με τις πράξεις του τον πολιτικό αμοραλισμό και ευτελίζει το ρόλο του

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον ιερέα της Συκιάδας, π. Μιχάλη Στεφανιώρο, καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες ενέργειες του δημάρχου Χίου κ. Κάρματζη και δηλώνουμε στον ίδιο και στην κυβέρνηση που υπηρετεί, ότι ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν.

Για άλλη μία φορά ο δήμαρχος Χίου σηματοδοτεί με τις πράξεις του τον πολιτικό αμοραλισμό και ευτελίζει το ρόλο του.

Χρησιμοποιώντας συζητήσεις του «πεζοδρομίου», που θυμίζουν άλλες εποχές που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα,  απέστειλε εξώδικο στον ιερέα της ς για κριτική που άσκησε στον ίδιο και στην πολιτική του ως όφειλε,  σε ιδιωτική συζήτηση για το προσφυγικό και την υπερδομή – φυλακή, με δήθεν χαρακτηρισμούς, που ουδέποτε μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος ιερέας, του οποίου η διακονία και το ήθος του είναι γνωστό σε όλους μας. Η απόσυρση του εξώδικου και των απειλών μετά την κατακραυγή του χωριού και των φορέων του, επιβεβαιώνουν τις ανοίκειες προθέσεις του δημάρχου κ. Κάρματζη, αφού τα «γραπτά μένουν».

Άλλος όμως ήταν και παραμένει ο στόχος του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, που λειτουργούν ως alter ego της κυβέρνησης και του υπουργού μετανάστευσης κ. Μηταράκη.

  • Να τρομοκρατήσει κάθε φωνή που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που θέλει να συνθλίψει τα χωριά μας και το νησί μας στις συμπληγάδες του προσφυγικού και μεταναστευτικού με βάση τις πολιτικές της ΕΕ και τις δικές της.
  • Είναι συνέχεια  των απειλών και μηνύσεων προς κάθε δημότη που θίγει την εκφορά του πολιτικού του λόγου και δράσης και αποκαλύπτει το ρόλο τους συνολικά, ως νεροκουβαλητές της κυβέρνησης και του Μηταράκη.
  • Είναι συνέχεια των ανακρίσεων για τα γεγονότα στο λιμάνι της Χίου,  που η πάλη του χιώτικου λαού απέτρεψε την προσέγγιση του πλοίου «Πελαγίτη» που μετέφερε τα μηχανήματα για το Θόλος.

Ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον ιερέα της Συκιάδας,  π. Μιχάλη Στεφανιώρο, καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες ενέργειες   του δημάρχου Χίου κ. Κάρματζη και δηλώνουμε στον ίδιο και στην κυβέρνηση που υπηρετεί, ότι ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: