Κύκλωμα δουλεμπόρων με συμμετοχή αστυνομικών προσπαθεί να σπιλώσει το άξιο όνομα της ΕΛΑΣ

Κρατηθείτε καλά από τα σύννεφα για να μην πέσετε, διαβάζοντας την… είδηση-ΣΟΚ.

Τα κατορθώματα και το μεγαλείο της Ελληνικής Αστυνομίας τελειωμό δεν έχουν -και να φανταστείτε πως μας απασχολούν μόνο όσα βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα, κι είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου.

Έτσι λοιπόν, μετά από τη συμμετοχή στο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, τις αναίτιες ύβρεις ενός λεβεντόμπατσου σε μια γριά και ανυπεράσπιστη μετανάστρια στη Μόρια, και μια σειρά παρόμοια ανδραγαθήματα που περιλαμβάνουν ακόμα και την αναδρομική… απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς -που χρέωσε εκ παραδρομής στην ΕΛΑΣ ένας δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ- το γλυκό έρχεται να δέσει με την παρακάτω είδηση που αλιεύσαμε από τη Ναυτεμπορική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία άτομα, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης.

Στο σύγχρονο καπιταλιστικό Μεσαίωνα που ζούμε, δε θα μπορούσε ασφαλώς παρά να αναβιώσει και η μορφή του δουλεμπορίου. Κάτι για το οποίο φταίνει φυσικά οι μετανάστες που έρχονται να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας κι αναγκάζουν τους αστυνομικούς να διαχειρίζονται την κατάσταση με αυτόν τον τρόπο.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για προβοκάτσιες κατά του ευγενούς αυτού σώματος, για να σπιλώσουν το δοξασμένο όνομά του και την τιμή του. Αλλά δεν αρκούν μερικά δεκάδες μεμονωμένα περιστατικά κάθε μήνα για να χαρακτηρίσουν ένα ολόκληρο Σώμα.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: