Κρήτη: Νεαροί έβαλαν στόχο σπίτι Πακιστανών, ζωγράφισαν σβάστικα και βανδάλισαν εκκλησία!

Μια παρέα εφήβων έριξε εκατοντάδες δυναμιτάκια στον παραδοσιακό οικισμό, πετούσε τούβλα και κλιματιστικά, ξήλωσε λεκάνες, βανδάλισε δημόσια κτίρια, ενώ έβαλε στο στόχαστρο μια φιλήσυχη οικογένεια Πακιστανών, επιτέθηκε στο σπίτι της και ζωγράφισε τον αγκυλωτό σταυρό -για να μην αφήσει αμφιβολίες για την ιδεολογία που την εμπνέει.

Όταν η αντικοινωνική συμπεριφορά συναντά τον υπολανθάνοντα (;) φασισμό, το μίγμα είναι εκρηκτικό. Μια ομάδα εφήβων, Ελλήνων και αλλοδαπών -γιατί η φασίζουσα βλακεία δεν κάνει διακρίσεις σε έθνη ή φυλές- “έκανε την πλάκα της” χτες βράδυ στον παραδοσιακό οικισμό, στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Έριξαν εκατοντάδες δυναμιτάκια, πετούσαν τούβλα και κλιματιστικά (!), ξήλωσαν λεκάνες, βανδάλισαν δημόσια κτίρια και την εκκλησία του χωριού, ενώ έβαλαν στο στόχαστρο μια φιλήσυχη οικογένεια Πακιστανών -που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν-, προκάλεσαν φθορές στο εξωτερικό του σπιτιού και ζωγράφισαν τον αγκυλωτό σταυρό -για να μην αφήσουν αμφιβολίες για την ιδεολογία που τους εμπνέει.

Το βίντεο του Cretalive (με τον αντιδήμαρχο Χερσονήσου) στον παραδοσιακό οικισμό δίνει μια μικρή εικόνα από τις ζημιές που προκάλεσαν. Το αυγό του φιδιού δε χρειάζεται ψηφοφόρους των νεοναζί για να εκκολαφθεί, με μια σειρά μορφές και προσωπεία.

Με πληροφορίες από Αγώνα της Κρήτης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: