Κάλεσμα του Δήμου Πετρούπολης για συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς – συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης την Τρίτη 21/11 και την Πέμπτη 23/11 στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων (25ης Μαρτίου 168), από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Μα ανακοίνωσή του ο Δήμος Πετρούπολης εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες και καλεί φορείς και πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου για συγκέντρωση ειδών ανάγκης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης έχει ως εξής:

Ο Δήμος Πετρούπολης εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας.

Ο Δήμος Πετρούπολης εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος μας έστειλε οχήματα και προσωπικό για την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, ενώ στο επόμενο χρονικό διάστημα θα διαθέσει και υδροφόρες για την αποστράγγιση και τον καθαρισμό των κατοικιών, των καταστημάτων και του οδικού δικτύου, συμβάλλοντας έτσι στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αμεσότερη αποκατάσταση των τεράστιων προβλημάτων.

Καλούμε όλους τους Πετρουπολιώτες να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για συγκέντρωση ειδών ανάγκης. Καλούμε επίσης τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των μελών τους.

Είδη που χρειάζονται:

Ξηρά τροφή (συσκευασμένα τρόφιμα, γάλατα κ.λπ.)

Κουβέρτες και ρούχα

Είδη προσωπικής καθαριότητας και υγιεινής

Εμφιαλωμένο νερό

Παιδικές τροφές

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 21/11 και την ΠΕΜΠΤΗ 23/11 στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων (25ης Μαρτίου 168), από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2105064065 και 2105064061.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: