Και την τρίτη μέρα χορεύει ο ΓΓ

Γιατί εμείς δε χορεύουμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου από τον κόσμο

Το περιμέναμε είναι η αλήθεια από την πρώτη μέρα, πιθανότατα στη διάρκεια της εμφάνισης του Γιώργου Μαργαρίτη. Ο γγ του ΚΚΕ ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξε να χορέψει στο τέλος του φεστιβάλ, την ώρα που στη λαϊκή σκηνή γινόταν παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε να σύρει το χορό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μεράκι του για την παραδοσιακή μουσική, αλλά και τη διάθεση του να βρεθεί κοντά στον κόσμο που κατέκλυσε και χθες το φεστιβάλ. Γιατί εμείς δε χορεύουμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου από τον κόσμο. Ο αυθορμητισμός της σκηνής εξάλλου, δεν καταδεικνύεται μόνο από το κέφι των χορευτών, αλλά και τα όσα ακούγονται, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας το βίντεο.

Κι επειδή όπως λένε και στο χωριό του γγ, haters gonna hate, τονίζουμε σε καλοθελητές και μη, ότι δημοσιεύουμε το βίντεο αναγνώστη, επειδή δεν είναι στημένο, είναι αυθεντικό και μπορείτε να το ποστάρετε στα σχόλια στο επόμενο συριζοτρολ που θα σας πει για τον αγέλαστο γραμματέα και το μουντό ΚΚΕ. Όπως είπε εξάλλου στην ομιλία του ο γγ, συνεχίζουμε να πολεμάμε και να τραγουδάμε και το φεστιβάλ είναι μια πρώτη γεύση  του κόσμου που θέλουμε να φτιάξουμε, ενώ, όπως νωρίτερα είχε πει ο Νίκος Αμπατιέλος, είναι ο καθρέφτης της ΚΝΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: