Κ. Πελετίδης: “Να ξεχάσουν ότι θα περνάνε ωραία στην Πάτρα, όταν θα έρχονται εδώ. Η πόλη μας δεν είναι για πέταμα…”

Πού αλλού τα έχουν κάνει αυτά; Πού αλλού πέρασε μέσα από μία πόλη το τρένο; Η Πάτρα είναι η τρίτη πόλη της Ελλάδας, δεν είναι για πέταμα

Στο περιθώριο της χτεσινής συνέντευξης Τύπου για το θέμα της ανακύκλωσης, ερωτηθείς ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις, από την Πάτρα, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, αναφορικά με το τρένο και την ανάπτυξη του Λιμανιού.

Η τοποθέτηση του δημάρχου γίνεται σε έντονο ύφος ενάντια στη στάση της κυβέρνησης που αρνείται να συζητήσει την πρόταση του Δήμου για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής τροχιάς. Οι φράσεις του είναι χαρακτηριστικές: “Τι νομίζουν ότι είμαστε; Πού αλλού τα έχουν κάνει αυτά; Πού αλλού πέρασε το τρένο μέσα από μία πόλη; Νομίζουν ότι είμαστε τα καλά παιδιά που δε διεκδικούν; Να ξεχάσουν ότι θα περνάνε καλά, όταν έρχονται εδώ. Η πόλη μας δεν είναι για πέταμα. Κι ας αφήσουν την καραμέλα ότι εμείς ευθυνόμαστε που δεν προχωρά το έργο. Είμαστε στο 2019 και το έργο είναι ακόμα στο Κιάτο. Θα βρουν απέναντί τους όλη την πόλη”.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Τοποθέτηση Δημάρχου Κ.Πελετίδη για τις εξελίξεις σχετικά με την υπογειοποίηση του τρένου

"ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ"Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου για το θέμα της ανακύκλωσης, ερωτηθείς ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις, από την Πάτρα, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Πλακιωτάκη, αναφορικά με το τρένο και την ανάπτυξη του Λιμανιού.

Gepostet von Κώστας Πελετίδης – Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων am Donnerstag, 5. Dezember 2019

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: