Επιστολή Διαμαρτυρίας του Δημάρχου Καισαριανής προς τον Υπουργό Παιδείας

Η δημοσιοποίηση της επιστολής του Ηλία Σταμέλου κρίνεται αναγκαία καθώς, εδώ και δέκα μέρες ο Υπουργός δεν έχει απαντήσει, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι το Υπουργείο δεν έχει καμία διάθεση συνεννόησης και ουσιαστικής συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής.

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής δημοσιοποιεί σήμερα την επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου, που απέστειλε την Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2018 στον Υπουργό Παιδείας, σχετικά με την απόφασή του να ορίσει τα μέλη που συγκροτούν την «Εφορεία Διοίκησης του Δημόσιου Πρότυπου Παιδικού Γυμναστηρίου Καισαριανής», ανατρέποντας επί της ουσίας την πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Η δημοσιοποίηση της επιστολής κρίνεται αναγκαία καθώς, εδώ και δέκα μέρες ο Υπουργός δεν έχει απαντήσει, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι το Υπουργείο δεν έχει καμία διάθεση συνεννόησης και ουσιαστικής συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής.

Όπως τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή «το ζήτημα της διοίκησης του Δημόσιου Πρότυπου Παιδικού Γυμναστηρίου Καισαριανής αφορά τους κατοίκους της πόλης και το δικαίωμά τους στο μαζικό αθλητισμό. Απαιτούμε και με αυτόν τον τρόπο την ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης και την αποδοχή της πρότασης της διοίκησης του Δήμου Καισαριανής».

Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: