Εμετικός Ραπτόπουλος: “Πανηγυρίζει η μάνα του Φύσσα, γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα…”

Ακόμα και οι συνεργάτες του στο πάνελ έλεγαν “πρέπει να ντρέπεσαι” στον Ραπτόπουλο που συνέχισε απτόητος τον οχετό του: “Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου…”

Δεν είναι πως περίμενε κανείς άλλο επίπεδο από τον Ραπτόπουλο και την αθλητική του εκπομπή -ακόμα και μια… “δήλωση στήριξης” του στιλ “εγώ θα ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ” που είχε κάνει παλιότερα, ήταν μάλλον για να τονίσει το… “αιρετικό προφίλ” του, παρά γιατί το πίστευε ειλικρινά. Είναι όμως μια εκπομπή με ευρύ κοινό που διαμορφώνει ως ένα βαθμό τον τρόπο σκέψης των τηλεθεατών της, οπότε δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη η καφρίλα, ιδίως όταν επεκτείνεται σε τέτοια θέματα.

Ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, λοιπόν, αναφερόμενος στην τηλεοπτική “Μαρμίτα” της Κυριακής στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, άρχισε μια καφενειακή ανάλυση για την “τζάμπα μαγκιά” του Πολάκη απέναντι στον Ρουβά, με το σκεπτικό πως ο ΣΥΡΙΖΑ άφηνε τη Χρυσή Αυγή ελεύθερη να κόβει ψήφους από τη ΝΔ.

Τα χειρότερα όμως ήρθαν στη συνέχεια, όταν σκέφτηκε να επεκτείνει την “εμβριθή ανάλυσή” του.

Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…

Ακόμα και οι συνεργάτες της εκπομπής στο πάνελ αντέδρασαν, τον διέκοψαν και του έλεγαν.

-Πρέπει να ντρέπεσαι. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό το τελευταίο!

Αλλά αυτός συνέχισε απτόητος, κάνοντας άστοχες συγκρίσεις με τον θάνατο του Παντελίδη και την οικογένειά του –λεφτά ποιος θα πάρει πάνω από τον πεθαμένο. Και στη συνέχεια συνέχισε το βλακώδες παραλήρημά του, χρησιμοποιώντας και μια φυλλάδα του κίτρινου τύπου:

Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου. Και λέτε μετά ο Ραπτόπουλος καπιταλιστής. Ε, βέβαια, εγώ δε θα ζήσω;

Το ανεβάζουμε και από αλλού, γιατί ο ίδιος κατέβασε το βίντεο της εκπομπής.

Ο οχετός του Ραπτόπουλου δεν έχει κανένα άλλοθι, ακόμα και αν ντύνεται με τον μανδύα της κριτικής στον “αντιφασισμό” του Πολάκη και με το ελαφρύ ένδυμα της “αθλητικής, καφενειακής ανάλυσης”.

Το μόνο που μπορείς να πεις -για να μιλήσουμε στη γλώσσα του- είναι.

-Εεε, σε πιάνει μια αηδία…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: