«Εδώ τα λεφτά μου πιάνουν τόπο» – Μικροί μαθητές στη Ρόδο είπαν τα κάλαντα και έκοψαν βασιλόπιτα για το ΚΚΕ

“Εγώ και η αδελφή μου (Κωνσταντίνος 11 ετών και Ελευθερία 8 ετών) είπαμε τα κάλαντα στους πιο κοντινούς γείτονες και φίλους. Μαζέψαμε το ποσό των 50 ευρώ, το οποίο προσφέρουμε σαν οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ…”

Είναι συγκινητική η προσφορά φίλων και οπαδών του ΚΚΕ, που στηρίζουν το Κόμμα με όλους τους τρόπους, διαδίδοντας τις ιδέες και τις θέσεις του, αλλά και οικονομικά την ιδιαίτερα δύσκολη εποχή της πανδημίας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η Οικονομική Εξόρμηση και έχοντας ήδη υπερκαλυφτεί το πλάνο που είχαν θέσει οι ΚΟ, διαβάζουμε στο Ριζοσπάστη για τον άνεργο ντελιβερά «που έδωσε σε σύντροφο της ΚΟΒ Επισιτισμού 50 ευρώ για το Κόμμα και 50 για το συνδικάτο, λέγοντας ότι “εδώ τα λεφτά μου πιάνουν τόπο”» και για τη «δράση ηλικιωμένων συντρόφων, που παρά τα προβλήματα υγείας δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν σε όσους έφταναν τα προηγούμενα χρόνια, μαζεύοντας περισσότερα χρήματα».

Μια ξεχωριστή προσφορά έφτασε στο Κόμμα από το νησί της Ρόδου και πιο συγκεκριμένα από την ΚΟ Πόλης Ρόδου του ΚΚΕ, από δύο αδέλφια, μαθητές 8 και 11 ετών. Διαβάζουμε:

«Εγώ και η αδελφή μου (Κωνσταντίνος 11 ετών και Ελευθερία 8 ετών) είπαμε τα κάλαντα στους πιο κοντινούς γείτονες και φίλους. Μαζέψαμε το ποσό των 50 ευρώ, το οποίο προσφέρουμε σαν οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Πόλης Ρόδου.

Επίσης, φέτος για πρώτη φορά κόψαμε κομμάτι από τη βασιλόπιτα για το ΚΚΕ, το οποίο και κέρδισε το φλουρί. Έτσι το έπαθλο των 10 ευρώ πάει κι αυτό στην ενίσχυση, φτάνοντας συνολικά το ποσό των 60 ευρώ.

Κωνσταντίνος & Ελευθερία

Καλή δύναμη και καλούς αγώνες».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: