Έχει σαν στάμπα τα λεφτά τους σημαδέψει…

Ο “καθημερινός φασισμός” της διπλανής πόρτας δεν ανέχεται καν τις διαφοροποιήσεις του pink washing για τα μονοπώλια, στήνοντας ένα πολύ βολικό για το σύστημα δίπολο.

Μετά από το μήνυμα για τη δίκη τη ΧΑ, η Στέγη Ωνάση συνέχισε να φιλοτεχνεί το “κοινωνικό προφίλ” και τις “ευαισθησίες” του ομίλου, αυτή τη φορά με τη μορφή του Ζακ, μία μέρα πριν ξεκινήσει η σχετική δίκη στο δικαστήριο.

Παρόλα αυτά, το Facebook κατέβασε τη σχετική ανάρτηση από την πλατφόρμα του, καθώς δέχτηκε πολλές αναφορές που την χαρακτήριζαν ως “ενοχλητική” και “προσβλητική”. Αυτή ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τη Στέγη, που άρπαξε την ευκαιρία, έβαλε την ίδια φωτογραφία κι έδειξε δωρεάν ότι “δε μασά από τέτοιους φασίστες”.

Από τη μια ο καθημερινός φασισμός που εκφράζεται από τα εμετικά σχόλια του κάθε Πορτοσάλτε και δεν ανέχεται καν να βλέπει κάποιον με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό -και γενικά διαφορετικό.
Και από την άλλη τα μονοπώλια, που ψάχνουν ευκαιρία να δείξουν ανέξοδα τις “κοινωνικές τους ευαισθησίες”, να τονώσουν το προφίλ τους και εμμέσως τη φήμη και τα κέρδη τους.

Το σύστημα στήνει βολικά δίπολα και μας καλεί να πάρουμε θέση…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: