Δήμος Πατρέων – Συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα αδέσποτα ζώα

Οι μικροί μαθητές του 34ου Νηπιαγωγείου Πάτρας και οι νηπιαγωγοί, κατόπιν αιτήματός τους, ξεναγήθηκαν διαδικτυακά στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Πατρέων, και με επιστολή ευχαριστούν τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη

Οι μικροί μαθητές του 34ου Νηπιαγωγείου Πάτρας και οι εκπαιδευτικοί τους, κατόπιν αιτήματός τους, ξεναγήθηκαν, διαδικτυακά, στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Πατρέων, στο Δρέπανο. Την ξενάγηση έκανε η σύμβουλος του Δημάρχου για τα θέματα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, Άντα Δημοπούλου.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές έστειλαν στο Δήμαρχο επιστολή, στην οποία αναφέρουν:

Κύριε Δήμαρχε,

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 34ου Νηπιαγωγείου Πατρών θα  θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την διαδικτυακή ξενάγηση στο Καταφύγιο των Αδέσποτων Ζώων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες σας, στους υπεύθυνους του Καταφυγίου και ιδιαίτερα στη Σύμβουλό σας κ. Δημοπούλου, η οποία επιλήφθηκε του θέματος, ώστε η ξενάγησή μας να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας τίμησε με την παρουσία της στο διαδικτυακό μας μάθημα, συζητώντας, ενημερώνοντας και απαντώντας σε απορίες των παιδιών, συμβάλλοντας έτσι ακόμα περισσότερο στην ευαισθητοποίηση των μικρών μας μαθητών για τα αδέσποτα ζώα, προσθέτοντας στη φαρέτρα τους μια πολύ σημαντική εμπειρία.

Ευελπιστούμε και σε μελλοντικές συνεργασίες!

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση

Οι νηπιαγωγοί και οι μαθητές

του 34ου Νηπιαγωγείου Πατρών

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: