Δήλωση στήριξης του Γ. Χερουβή πρώην μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 στην Ικαρία

Στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής συμπυκνώνεται όχι μόνο το μήνυμα για το ποια Ικαρία θέλουμε, αλλά και για το ποια Ελλάδα θέλουμε. Αυτό μόνο συνδυασμοί και πολιτικές δυνάμεις που επέδειξαν σταθερότητα και αγωνιστική στάση στην υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου και του λαού, των νέων και των συνταξιούχων, απ’ όλα τα μετερίζια, με συνέπεια και συνέχεια, μπορούν να προωθήσουν. 

Αγαπητοί συμπατριώτες /σες.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Αν κάθε εκλογική αναμέτρηση μας θέτει το ζήτημα της επιλογής, η χθεσινή αναμέτρηση, αλλά και αυτή της επόμενης Κυριακής βρίσκει την πατρίδα μας στο χειρότερο σημείο της νεώτερης της ιστορίας.

Μία Ελλάδα υπό ουσιαστική οικονομικοπολιτική κατοχή έκθετη σε πλείστους κινδύνους, με κυριότερο τον Τουρκικό επεκτατισμό και με μια κυβέρνηση και ένα κόμμα, κατ΄ όνομα Αριστερά, που πρόδωσαν , διέσυραν και δυσφήμησαν ότι συγκροτούσε και συγκροτεί το ήθος της Αριστεράς.

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες και μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα και την επαπειλούμενη παλινόρθωση του παλιού σάπιου πολιτικού συστήματος , η συσπείρωση των Δημοκρατικών δυνάμεων και κυρίως των δυνάμεων της Πατριωτικής Αριστεράς , αλλά και όλων όσων εξακολουθούν να αντιστέκονται , αποτελεί όχι μόνο χρήσιμη, αλλά και αναγκαία επιλογή για να ανακοπεί ο σημερινός κατήφορος.

Στην χθεσινή αναμέτρηση, αλλά και αυτήν της επόμενης Κυριακής συμπυκνώνεται όχι μόνο το μήνυμα για το ποια Ικαρία θέλουμε, αλλά και για το ποια Ελλάδα θέλουμε. Αυτό μόνο συνδυασμοί και πολιτικές δυνάμεις που επέδειξαν σταθερότητα και αγωνιστική στάση στην υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου και του λαού, του έθνους και των εργαζομένων, των νέων και των συνταξιούχων, απ’ όλα τα μετερίζια, με συνέπεια και συνέχεια, μπορούν να προωθήσουν.

Θέλω να πιστεύω ότι ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Νικόλαο Λαρδά, που με την έμπρακτη στάση τους στα χρόνια των Μνημονίων έδειξαν την αγάπη τους για αυτό τον τόπο, αλλά και την συνέπεια τους στο να παλέψουν για τις αρχές τους ενάντια στους πολλούς χαμαιλέοντες και ριψάσπιδες, παρέχουν τα εχέγγυα αυτά.

Έτσι ως ένας απλός Ικαριώτης που ενδιαφέρεται για το νησί μας, στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής επιλέγω να στηρίξω τον συνδυασμό της Λαϊκής συσπείρωσης και τον υποψήφιο της τον Νικόλαο Λαρδά.

Αυτό καλώ να πράξουν και όλοι όσοι/ες πιστεύουν , αλλά και αγωνίζονται στην πράξη για την πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου, όπου οι άνθρωποι που παράγουν τον πλούτο θα δρέπουν τους καρπούς του ιδρώτα τους.

Αυτό καλώ να πράξουν και όλοι όσοι/ες πιστεύουν ότι μας αξίζει να ζούμε σε μια Ελεύθερη και Δημοκρατική Ικαρία, σε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα, χωρίς μνημόνια και επιτροπείες.

ΙΚΑΡΙΑ 27 Μαΐου 2019
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΡΟΥΒΗΣ πρώην μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: