Χριστουγεννιάτικος στολισμός χωρίς εργολάβους; Γίνεται – Ο Δήμος Πατρέων δίνει το παράδειγμα

Για μία ακόμα χρονιά, ο διάκοσμος πραγματοποιήθηκε χωρίς εργολάβους, αποκλειστικά με ίδια μέσα του Δήμου, χάρις στην εργασία των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.

ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε απόψε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου και είδε από κοντά τις κατασκευές και όλο τον γιορτινό διάκοσμο που ολοκληρώθηκαν σήμερα και φωταγωγήθηκαν από τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του τόνισε:
«Ο Δήμος Πατρέων, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου διακόσμου της πόλης μας, ευελπιστεί να δώσει μία ανάσα χαράς και αισιοδοξίας στους δημότες, εν μέσω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα, για μία ακόμα χρονιά, ο διάκοσμος πραγματοποιήθηκε χωρίς εργολάβους, αποκλειστικά με ίδια μέσα του Δήμου, χάρις στην εργασία των εργαζομένων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου, Αυτεπιστασίας και Ηλεκτροφωτισμού, μαζί με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων. Απέδειξαν άλλη μια φορά την εργατικότητα, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, παραδίδοντας στην πόλη ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Φέτος, καλύφθηκαν με διάκοσμο επιπλέον χώροι και επιλέξαμε να δώσουμε έμφαση στα Νοσοκομεία της πόλης μας, που αποτελούν το επίκεντρο της μάχης που δίνουμε με την πανδημία.

Χρόνια πολλά σε όλους, να έχουμε καλές γιορτές, με υγεία!»

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς και εργαζόμενοι του Δήμου τηρώντας, όπως πάντα, τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: