Χωρίς θέρμανση μικρά παιδιά στο Βαρνάβα

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στον παιδικό σταθμό του Βαρνάβα, όπου τα νήπια είναι χωρίς θέρμανση σε συχνά μονοψήφιες θερμοκρασίες.

 Πολύ σοβαρό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη θέρμανσης στον παιδικό σταθμό του Βαρνάβα, τη στιγμή που η θερμοκρασία -ειδικά στην ορεινή εκείνη περιοχή- έχει κατρακυλήσει σε μονοψήφιους αριθμούς.
Ο πρόεδρος του «Τετράπολις» και υπεύθυνος κ. Πέτρος Στάμου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, εξήγησε ότι η προμήθεια καυσίμων σύμφωνα με τον Νόμο, γίνεται από την κεντρική υπηρεσία του Δήμου και ως εκ τούτου, είναι σε αναμονή να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, οι οποίες ως γνωστό, είναι οι πλέον χρονοβόρες (σ.σ. πολλώ δε μάλλον, όταν ο Δήμος είναι αφερέγγυος και δεν τον εμπιστεύονται οι προμηθευτές).
Πέραν αυτού, ο κ. Στάμου μας ενημέρωσε ότι έχει εξασφαλίσει -με τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου- τρία αερόθερμα για τον παιδικό σταθμό, η τοποθέτηση των οποίων έχει καθυστερήσει επειδή το ηλεκτρολογικό σύστημα έπρεπε ν’ αλλαχτεί για να μπορεί να «σηκώσει» τη λειτουργία των σωμάτων. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν, ενώ ήδη, ο κ. Στάμου έχει ζητήσει να μάθει από την Επίτροπο τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να προχωρήσει, ως Νομικό Πρόσωπο, σε απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων.
Αυτά και άλλα πολλά λυπηρά, συμβαίνουν σ’ έναν ασόβαρο και διαλυμένο Δήμο!
Τι να περιμένει κανείς;
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: