Ασέλγεια 80χρονου ιερέα σε 11χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής, με γονική συναίνεση

Το ζήτημα δεν προσφέρεται για αυθαίρετες γενικεύσεις και τσουβαλιάσματα, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάποιος ρασοφόρος χρησιμοποιεί το κύρος της θέσης του και προπαντός την απελπισία των πιστών, για να τους εκμεταλλευτεί και να δράσει ασύδοτα.

Η σοκαριστική είδηση έρχεται από το Βόλο, όπου ένας ηλικιωμένος παπάς, που είναι μάλιστα και οικογενειάρχης, συνελήφθη επ’ αυτοφόρω, σε ερημική παραλία της πόλης, λίγο πριν ασελγήσει σε ένα μικρό κορίτσι, που δεν είχε μπει καν στην εφηβεία. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι πως προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, έχοντας τη συναίνεση της 30χρονης μητέρας του κοριτσιού, βουλγαρικής καταγωγής, με την οποία είχε επίσης συνευρεθεί ερωτικά, αλλά την έπεισε με τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα να του παραχωρήσει τα ίδια δικαιώματα και στην κόρη της.

Το ζήτημα δεν προσφέρεται για αυθαίρετες γενικεύσεις και τσουβαλιάσματα, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάποιος ρασοφόρος χρησιμοποιεί το κύρος της θέσης του και προπαντός την απελπισία των πιστών, για να τους εκμεταλλευτεί και να δράσει ασύδοτα -αν και θεωρητικά με… συναίνεση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: