Ανοιχτή επιστολή-καταγγελία: Κοριοί και κατσαρίδες τρώνε τους κρατούμενους στην Π. Ράλλη

Χθες το βράδυ με μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού από τσιμπήματα κοριών και κατσαρίδων, στην Ελλάδα του 2018! Όταν έρχεστε για ”κοινωνικές επισκέψεις” στην Πέτρου Ράλλη μπείτε έστω για μια φορά από την είσοδο των κρατουμένων μπείτε έστω για λίγο στα κελιά των φυλακισμένων να δείτε κρατούμενους φαγωμένους από τους κοριούς.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα η επιστολή μιας κρατούμενης σε γυναικείες φυλακές και όσα καταγγέλλει για τις απάνθρωπες συνθήκες στο κέντρο κράτησης-Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη, όπου κοριοί και κατσαρίδες στέλνουν τους κρατούμενους στο νοσοκομείο… Αντιγράφουμε το πλήρες κείμενο της καταγγελίας της και της ανοιχτής επιστολής που απευθύνει στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Σ. Κοντονή.

Κύριε Κοντονή,

Είμαι η Παναγιώτα Ζωγράφου κρατούμενη σε γυναικείες φυλακές εδώ και 3 χρόνια. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο κέντρο κράτησης-Μεταγωγών στην ”Πέτρου Ράλλη”. Οι συνθήκες εδώ είναι προϊστορικές, τραγικές και απάνθρωπες. Χθες το βράδυ με μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού από τσιμπήματα κοριών και κατσαρίδων, στην Ελλάδα του 2018!

Όταν έρχεστε για ”κοινωνικές επισκέψεις” στην Πέτρου Ράλλη μπείτε έστω για μια φορά από την είσοδο των κρατουμένων μπείτε έστω για λίγο στα κελιά των φυλακισμένων να δείτε κρατούμενους φαγωμένους από τους κοριούς.

Ζητώ την άμεση μετάβασή μου στο κέντρο κράτησης στον Ελαιώνα Θηβών. Όσο παρατείνεται εδώ η κράτησή μου σημαίνει άλλο ένα βράδυ μαρτύριο από τα τσιμπήματα των κοριών και μεταφορά μου στο νοσοκομείο Κορυδαλλού.

Έχω κάνει το ίδιο αίτημα και αναφορά και στο κέντρο κράτησης-Μεταγωγών της ”Πέτρου Ράλλη”

Ζωγράφου Παναγιώτα

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: