Αλλοίωση πολιτισμού – Ελληναράς σπάει στο ξύλο εργαζόμενο από το Μπαγκαλαντές γιατί του ζήτησε να μην παρκάρει σε θέση ΑμεΑ

Στο νοσοκομείο έστειλε οδηγός τον εργάτη, που τόλμησε να του κάνει υποδείξεις σεβασμού των συνανθρώπων του.

Τα ήθη και τα έθιμα του Έλληνα οδηγού που σέβεται τον εαυτό του και γράφει στα παλιά του παπούτσια όλους τους υπόλοιπους ήρθε να νοθεύσει 45χρονος εργαζόμενος σούπερ μάρκετ  από το Μπαγκλαντές στη Μυτιλήνη, υποδεικνύοντας σε 29χρονο να μην παρκάρει το όχημά του σε θέση ΑμεΑ.

Ο νεαρός δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητη αυτή την πρόκληση, και αρπάζοντας ένα μεταλλικό λοστό, που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έχει πρόχειρο στο αμάξι του, άρχισε να λούζει τον θρασύ εργάτη Εαμάν Ουντίν, χτυπώντας τον παράλληλα με το λοστό. Στη συνέχεια εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον τραυματία, που μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο από περαστικούς.

Μάλιστα, το κάταγμα στο χέρι είναι τόσο σοβαρό που θα κρατήσει το θύμα για καιρό εκτός εργασίας, εμποδίζοντάς τον να νουθετεί γνήσιους Έλληνες για το πού θα παρκάρουν. Για κακή του τύχη, ο γενναίος οδηγός καταγράφηκε από τις κάμερες του καταστήματος και συνελήφθη την Κυριακή, οδηγούμενος στον εισαγγελέα, με κακουργηματικές κατηγορίες πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Με πληροφορίες από in.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: