Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στον δήμο Καισαριανής ο επικεφαλής και νυν δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος. Παρούσα μεταξύ άλλων και η κα Άννα Βασιλάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 17/4/2019, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στον δήμο Καισαριανής ο επικεφαλής και νυν δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος. Παρούσα μεταξύ άλλων και η κα Άννα Βασιλάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος ανέφερε ότι «μέχρι σήμερα έχουμε απευθυνθεί πλατιά στο λαό μέσα από δεκάδες συσκέψεις, περιοδείες, συζητήσεις, την μεγάλη συγκέντρωση στη ΝΗΑΡ-ΗΣΤ. Με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μάχης των εκλογών στις 26 Μαΐου».

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τόνισε ότι ως δημοτική Αρχή στο Δήμο Καισαριανής σταθήκαμε απέναντι στο αντιλαϊκό πλαίσιο που κυριαρχεί, παίρνοντας θέση ενάντια σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθήθηκαν, διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης των πιο φτωχών λαϊκών στρωμάτων, στηρίζοντος τους αγώνες των εργαζόμενων των Δήμων. «Δε συμμορφωθήκαμε στους νόμους. Κανένας πλειστηριασμός, καμία κατάσχεση λογαριασμού δεν προχώρησε από το Δήμο Καισαριανής. Αρνηθήκαμε τη διάθεση των αποθεματικών του Δήμου για τις ανάγκες των τραπεζών και την εκχώρηση της δημοτικής περιουσίας στο Υπερταμείο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Συνεχίζοντας στάθηκε στις προτεραιότητες που έθεσε η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, βάζοντας μπροστά πρώτα και κύρια τις ανάγκες του λαού. Η πρόσβαση όλων των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, οι μειώσεις και απαλλαγές σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στα δημοτικά τέλη, η κατάργηση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς σε οικογένειες με εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ, οι μεγάλης έκτασης παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα, η αναβάθμιση των κοινωνικών δομών, η λειτουργία των προγραμμάτων αθλητισμού και πολιτισμού για όλους, η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και την ναρκοκουλτούρα με το πρωτότυπο 3ετές πρόγραμμα συνεργασίας με το ΚΕΘΕΑ, είναι ορισμένες από τις πρωτοβουλίες που πήρε η Δημοτική Αρχή δίνοντας έτσι ανάσα, αυτοπεποίθηση και ελπίδα στους Καισαριανιώτες.

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος «διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε έργα υποδομής για την πόλη, που έχουν ολοκληρωθεί ή δρομολογηθεί για το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως είναι: η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης, η ανακατασκευή του συνόλου των παιδικών χαρών του Δήμου, οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση των ανοιχτών αθλητικών υποδομών του δήμου και του δημοτικού σταδίου «Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ», στα οποία έχουν δωρεάν πρόσβαση τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, η δεύτερη -μέσα σε 3 χρόνια- φάση ασφαλτόστρωσης δρόμων, η αντικατάσταση του συνόλου του οδοφωτισμού με σύγχρονα σώματα LED, η κατασκευή του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, η ανανέωση του στόλου οχημάτων και του μηχανολογικού εξοπλισμού της υπηρεσίας

καθαριότητας του Δήμου, που βελτιώνει τις δυνατότητες αποκομιδής και την ασφάλεια του εργαζόμενου προσωπικού, η ανάπλαση του πρασίνου και το «Πάρκο Σκύλων» στο Σκοπευτήριο, κα.»

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα αναφορά έκανε στις πρωτοβουλίες που πήρε η Δημοτική Αρχή για να τιμήσει την ιστορία και την αγωνιστική παράδοση της Καισαριανής. «Ολοκληρώσαμε τον αγώνα δεκαετιών των κατοίκων της πόλης μας που πάλεψαν για να περιέλθει οριστικά το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στο λαό και τις ανάγκες του. Από το Σεπτέμβρη του 2017 η περιώνυμη Σκοπευτική Εταιρεία έχει πάψει να μολύνει το ιερό του χώμα. Ήδη εκπονείται μελέτη για τη συνολική αναβάθμιση του πάρκου του Σκοπευτηρίου.», καθώς και στην ίδρυση και λειτουργία του Μουσείου ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, το οποίο στα τρία χρόνια λειτουργίας του το έχουν επισκεφτεί πάνω από 37.000 επισκέπτες.

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείνοντας την ομιλία του και προχωρώντας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ο Δήμαρχος τόνισε ότι «Ο λαός της Καισαριανής έχει πολλές αποδείξεις για τη στάση των κομμουνιστών και των λαϊκών αγωνιστών που συνεργάστηκαν μαζί τους όταν ανέλαβαν την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Καισαριανής. Πίσω από κάθε κατάκτηση, πίσω από κάθε ουσιαστικό έργο που αντιμετώπισε λαϊκές ανάγκες στην πόλη μας, βρίσκονται αγώνες και διεκδικήσεις στις οποίες πρωτοστάτησαν. Βρεθήκαμε πρωτίστως δίπλα στα φτωχά λαϊκά στρώματα, στους πιο ταλαιπωρημένους, στη νέα γενιά που πρέπει να πάρει όσα εφόδια μπορεί για να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον. Συνεχίζουμε στην ίδια αταλάντευτη πορεία! Στις 26 Μάη καλούμε το λαό της Καισαριανής να ψηφίσει το μοναδικό πόλο αντίστασης και προοπτικής. Να επανεκλέξει την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δημοτική αρχή στο δήμο Καισαριανής.»

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καισαριανή (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: