«Αυξημένες δαπάνες» του Δήμου Πατρέων για σκούπες, σφουγγαρίστρες και φαράσια ανακάλυψε η αντιπολίτευση – Πληρωμένη απάντηση από τον Διονύση Πλέσσα

Αφού δεν μπορούν να βρουν επιχειρήματα απέναντι στο πρωτόγνωρο έργο που παράγεται από την Δημοτική Αρχή, διαστρεβλώνουν. Όσο κι αν προσπαθούν να βρουν ψεγάδια σ’ αυτή την Δημοτική Αρχή δεν θα τα βρουν. 

Οι παρατάξεις της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, ενώθηκαν ψυχή τε και σώματι για μια ακόμα φορά και αφού δεν μπορούν να βρουν επιχειρήματα απέναντι στο πρωτόγνωρο έργο που παράγεται από την Δημοτική Αρχή, διαστρεβλώνουν ακόμα και τους κωδικούς του Προϋπολογισμού του Δήμου, ανακαλύπτοντας αυξημένες δαπάνες, στον κωδικό που αφορά στα είδη υγιεινής (από υγρά καθαρισμού μέχρι σκούπες, σφουγγαρίστρες, φαράσια και προστατευτικά καθαριστριών), που αφορούν τον Δήμο, ενώ τα χορηγεί και στα Νομικά του Πρόσωπα.

Δεν βλέπουν ότι ο Δήμος προκειμένου να κάνει σωστή διαχείριση, κάνει προμήθειες για δύο χρόνια και το ποσόν είναι 320.000 ευρώ για δύο χρόνια, δηλαδή 160.000 τον χρόνο. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός, που καθυστέρησε λόγω διαμάχης των συμμετεχόντων με ενστάσεις, προέβλεψαν οι υπηρεσίες του Δήμου την κάλυψη των αναγκών, με το ποσόν των 115.000 ευρώ.

Όσο κι αν προσπαθούν να βρουν ψεγάδια σ’ αυτή την Δημοτική Αρχή δεν θα τα βρουν. 

Διονύσης Πλέσσας
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: