Με τη γίδα στην πλάτη-Λαθροχειρία κατά του ΚΚΕ και φτηνές δικαιολογίες από την Iskra

Προβοκάτσια για τη στάση του ΚΚΕ στην επέμβαση κατά της Συρίας και αξιοθρήνητες προσπάθειες για damage control από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ, Iskra.

Η προσπάθεια της ΛΑΕ να συντηρηθεί με κάθε τρόπο στην επικαιρότητα, φτάνοντας σε σημείο πριν λίγους μήνες να στηρίξει “κριτικά” τα πατριδοκάπηλα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, είναι πραγματικά συγκινητική. Οι καρποί της ωστόσο δεν είναι πιθανότατα οι αναμενόμενοι, φέρνοντας τον αρχηγό της, Παναγιώτη Λαφαζάνη, να ανεβαίνει μέχρι και σε κλούβα των ΜΑΤ με σκάλα, προς τέρψην των παροικούντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή όμως όπου δεν πίπτει κοινωνία του θεάματος, πίπτει προβοκατσιούλα, ή τέλος πάντων έτσι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες τις iskra.gr αποφάσισαν να αναρτήσουν σήμερα το πρωί δημοσίευμα με το χυδαίο τίτλο “47 ΚΚ καταδικάζουν την πυραυλική επίθεση στη Συρία. Απουσιάζει το ΚΚΕ!”. Μόλις έγινε αντιληπτή η προβοκάτσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την επισήμανση ότι το ΚΚΕ μαζί με άλλα κόμματα, προφανώς και κατάδικασε την ιμπεριαλιστική επέμβαση, η ιστοσελίδα το γύρισε στον καρσιλαμά, δηλώνοντας ότι πρόσθεσε “υστερόγραφο”, θεωρώντας πως έτσι καθάρισε. Αφήνοντας παντελώς άθικτο τον προβοκατόρικο τίτλο, πράγματι προστέθηκε-εκ των υστέρων- η ανακοίνωση που συνυπογράφει το ΚΚΕ με 28 άλλα ΚΚ, καθώς και μια παράγραφος όπου οι κλέπτοντες οπώρας ζητούσαν και τα ρέστα, παριστάνοντας τους θιγμένους και τους ανίδεους.

Αφού η σελίδα έκανε λόγο για κάποιους που “προκαλούν σύγχυση”-προφανώς σε όσους ήταν διατεθειμένοι να πιστέψουν την ουρανομήκη παπάντζα-έφτασε μάλιστα στο σημείο να εγκαλεί το ΚΚΕ -πιο έμμεσα αυτή τη φορά, είναι η αλήθεια-που υπέγραψε μόνο το ένα κείμενο, κι όχι εκείνο των 47 ΚΚ, που όπως ομολογεί και η ίδια “δεν έχει το ίδιο πολιτικό σκεπτικό καταδίκης”. Κάπου εκεί σταματάει και ο μόνος πυρήνας αλήθειας σε αυτή τη συκοφαντική επιχείρηση κι αρχίζει η συνειδητή απόκρυψη της διαφοράς του πολιτικού σκεπτικού. Η οποία είναι ότι στο κείμενο των 47 αυτό που ουσιαστικά προβάλλεται είναι μια θολή καταδίκη της επέμβασης στη γραμμή υπεράσπισης της “διεθνούς νομιμότητας” και του ΟΗΕ, χωρίς καν απλή ονομαστική αναφορά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τόσο που να απορεί κανείς γιατί λείπει και η υπογραφή του Κόρμπιν. Αλλά όπως λέει και ο Γιάννης Α-γιάννης, η ασθένεια λέγεται “στέρηση βουλευτικής αποζημίωσης”. Το γαρ πολύ της θλίψεως του χωρισμού εκ των εδράνων γεννά παραφροσύνη…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

  • Ο/Η Perastikos λέει:

    Πλήρως ανίκανοι οι τύποι. Ούτε καν ν’ανοίξουν το 902 για να δουν αν θ’αποκαλυφθούν σε 10 λεπτά.
    Κι ατσαλιά στις κωλοτούμπες. Μία σούπερ φιλορώσος ο Παναής, μία εκ των έσω κριτική στο ΝΑΤΟ.
    Beating a dead horse, but τι πολιτική δουλειά έκανε η ΛΑΕ για την επίθεση στην Συρία;Γιατί αυτοί που δεν υπέγραψαν την “υπεράσπιση της διεθνούς νομιμότητας”, 5 μέρες σερί στην πρεσβεία ήταν.
    Παναή, δεν κάνει για όλους το σπορ. Ξεκίνα διάβασε κανά Διαφορικές ΙΙ, ν’αρχίσεις τα ιδιαίτερα,γιατί προβλέπω πείνα.

Κάντε ένα σχόλιο: