Οι προλετάριοι δεν έχουν παρά να χάσουν την… τροφική αλυσίδα τους

Οι αντισπισιστές και το κίνημα για την ολική απελευθέρωση ζώων και ανθρώπων επιτίθενται στην κρεοπωλική βαρβαρότητα και σπάνε την άτιμη την τροφική αλυσίδα…

Και ξαφνικά οι αντισπισιστές έγιναν της μόδας κι όλο περισσότεροι μαθαίνουν για αυτούς. Δηλαδή για τους πρασινόμαυρους αναρχικούς. Κάποιοι μπορεί να τους είχαν ακούσει, όταν αποφάσισαν να καλέσουν σε πορεία στις 6 Δεκέμβρη. Όχι σε όποια κι όποια πορεία, ούτε για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου. Αλλά σε πορεία εναντίον της γούνας.

Το κίνημα όμως ήταν έτοιμο να προχωρήσει και σε πιο προωθημένες κινήσεις, κλιμακώνοντας τον… αγώνα του. Έτσι λοιπόν αντισπισιστές έσπασαν ένα κρεοπωλείο στην Καλλιδρομίου, βγάζοντας παράλληλα μια τουλάχιστον ξεκαρδιστική ανακοίνωση στο Ιντιμίντια που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε εύκολα και καταλήγει ως εξής.

Η διεθνής εβδομάδα αντισπισιστικών δράσεων 30/10 εως 5/11 ας αποτελέσει αφορμή για να προκαλέσουμε μαυροπράσινο χάος στις γειτονιές των μεγάλων και των μικρών πόλεων: Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπολήσουμε γουναράδικα, να βανδαλίσουμε pet-shop, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΓΗΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF)
Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων

Πάλι καλά που δεν τελείωνε λέγοντας “ραντεβού στα γουναράδικα”…

Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε από την πλευρά μας είναι κάποιες επόμενες κινήσεις “καρφί στο μάτι του συστήματος”. Να οργανωθεί για παράδειγμα επίθεση σε χορευτές χασάπικου, με βασικό αίτημα την αλλαγή του πτωματολάγνου ονόματος, που νομιμοποιεί αυτήν την κουλτούρα. Να προχωρήσουμε σε σπάσιμο και καταστροφή ιχθυοπωλείων γιατί τα ψάρια ανήκουν στο Αιγαίο τους. Να μελετηθεί παράλληλα ο ύποπτος ρόλος μελισσιών στην εκμετάλλευση εργατριών και κηφήνων.

Όπως είπε κι ο Καπυμπάρα, ορίζοντας τον τελικό στόχο: σπάμε την άτιμη την τροφική αλυσίδα…
Κι οι σύντροφοι εργάτες και ζώα -όλοι ενωμένοι- δεν έχουν παρά να χάσουν την τροφική αλυσίδα τους.

Αλλά αυτές οι κινήσεις δε θα μείνουν αναπάντητες. Ο εχθρός συσπειρώνεται. Ήδη οργανώνονται ομάδες σπισιστών για επιθέσεις σε πάγκους λαϊκών αγορών. Τρέμετε αγγουράκια, κολοκυθάκια και μπάμιες. Τα βιολογικά προϊόντα ειδικά είναι άμεσος στόχος πάλης. Εμπρός για μια νέα Φρουτοπία, στο δρόμο που χάραξε το σύνθημα του Τριβιζά: άνθρωποι-ψυγεία, η ίδια συμμορία…

mariori

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: