Κ. Κούνεβα: “Υπογράφω το κείμενο που συνέταξε το ΚΚΕ” – Αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα του λαού μας

Δήλωση της πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: “Η διεθνής αλληλεγγύη των κινημάτων και η δύναμη των κοινών δράσεων θα σταματήσουν τον Αρμαγεδδώνα που απειλεί την ανθρωπότητα.”

Δήλωση της πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνας Κούνεβα, που συνυπογράφει το κείμενο ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του ΚΚΕ και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές από αιρετούς, συνδικαλιστές, βουλευτές και απλούς πολίτες. Αντιγράφουμε τη δήλωση από το φύλλο του Ριζοσπάστη.

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η Ελλάδα, δηλώνω αλληλεγγύη και αμέριστη συμπαράσταση στο εργατικό και λαϊκό κίνημα που αντιμάχεται με γενναιότητα την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Υπογράφω το κείμενο που συνέταξε το ΚΚΕ και που συγκεντρώνει τα δίκαια αιτήματα και τις εύλογες διεκδικήσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των μικρών επαγγελματιών, των βιοπαλαιστών και των συνταξιούχων της δεύτερής μου πατρίδας.

Η σκέψη και αλληλεγγύη μου απευθύνονται επίσης στους πρόσφυγες και μετανάστες, στις γυναίκες και τα παιδιά, στους ανθρώπους με αναπηρία, που είναι ακόμα πιο ευάλωτοι στη σημερινή πρωτόγνωρη κατάσταση.

Τέλος, έγνοια μου είναι και ο λαός της πατρίδας μου της Βουλγαρίας και εφιστώ την προσοχή του κινήματος στην Ελλάδα να στρέψει το βλέμμα του κι εκεί και να σμίξει τη φωνή του με όσους παλεύουν για δίκαια αιτήματα και για την καταπάτηση της διαφθοράς στους μηχανισμούς του κράτους και της κυβέρνησής του.

Η διεθνής αλληλεγγύη των κινημάτων και η δύναμη των κοινών δράσεων θα σταματήσουν τον Αρμαγεδδώνα που απειλεί την ανθρωπότητα.

K. Kuneva»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: