“Για πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να κλαψουρίζετε; Η Βίβλος λέει πως δε χρειάζεται να φοβάστε” – Με θρησκοληψία απαντάει ο Μπολσονάρου για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας

Ο ίδιος μάλιστα καταφέρθηκε κατά της τήρησης αποστάσεων, κάνοντας λόγο για “δειλό” μέτρο και αποκαλώντας όσους του ζητούν η χώρα να προμηθευτεί περισσότερα εμβόλια κατά του COVID-19 “ηλίθιους”.

“Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα. Τέρμα πια η γκρίνια και τα παράπονα όλη την ώρα. Για πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να κλαψουρίζετε; Η ίδια η Βίβλος λέει σε 365 χωρία πως δε χρειάζεται να φοβάστε”, υποστήριξε ο ακροδεξιός πρόεδρος, που από την πρώτη στιγμή της πανδημίας υποβαθμίζει συστηματικά τον κίνδυνο του ιού, αρνούμενος να πάρει οποιοδήποτε μέτρο. Ο ίδιος μάλιστα καταφέρθηκε κατά της τήρησης αποστάσεων, κάνοντας λόγο για “δειλό” μέτρο και αποκαλώντας όσους του ζητούν η χώρα να προμηθευτεί περισσότερα εμβόλια κατά του COVID-19 “ηλίθιους”. “Θα αντιμετωπίσουμε τον ιό, αλλά όχι με αυτό τον αδαή, ηλίθιο κι αυτοκτονικό τρόπο”, πρόσθεσε ο Μπολσονάρου, καταφερόμενος κατά των αποφάσεων τοπικών κυβερνητών που επιβάλλουν στις περιοχές τους περιορισμούς στην κυκλοφορία και τήρηση αποστάσεων.

Με πληροφορίες από telesur

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: