«Έφυγε» ξαφνικά ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης

Οι δημοσιογράφοι του 902 τον αποχαιρετούν με θλίψη, τονίζοντας: “Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη βοήθεια και την προσφορά του, την ευγένεια και το πνεύμα συνεργασίας, που τον διέκριναν.

Πριν από λίγη ώρα, το portal του 902.gr μετέδωσε τη θλιβερή είδηση για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Ψωμιάδη, που εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό 902.

Ο Κώστας Ψωμιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην παραγωγή τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ. Υπήρξε μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

Το 1988 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον «Ριζοσπάστη», στο Πολιτιστικό, Εργατικό κ.ά. ρεπορτάζ. Από το 1989 εργάστηκε στο ραδιόφωνο του «902» και στη συνέχεια στην τηλεόραση, όπου παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων.

Εργάστηκε επίσης για ένα διάστημα στον ρ/σ «Planet» και στο περιοδικό «Greek Forum».

Υπήρξε συνιδρυτής του ενημερωτικού portal fmvoice.gr και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «FINANCE & MARKETS VOICE».

Ήταν μέλος του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στο σοσιαλισμό».

Η Συντακτκή Ομάδα του 902 τον αποχαιρετά, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και τονίζοντας: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη βοήθεια και την προσφορά του, την ευγένεια και το πνεύμα συνεργασίας, που τον διέκριναν.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τονίζει πως ο εκλιπών ήταν “ένας σεμνός, αξιοπρεπής και διακριτικός δημοσιογράφος, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Διακρίθηκε για την επαγγελματική του προσήλωση, το ήθος και την αφοσίωσή του στο λειτούργημά μας”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: