Δήλωσε συμμετοχή – Ομαδική επίσκεψη της “Κατιούσα” και ξενάγηση στην Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης

Η Κατιούσα διοργανώνει για τους φίλους της μια ομαδική επίσκεψη στην Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, η οποία θα συνδυαστεί με επαγγελματική ξενάγηση, στην οποία και οι πιο μυημένοι θα μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία που δε γνώριζαν.

Ένα μεσημέρι στης Ακρόπολης τα μέρη…

Με τη διαφορά ότι δεν πρόκειται για μεσημέρι αλλά για πρωινό, δεν είμαστε άπονοι ληστές προφανώς και δε θα βρούμε ζεστές πέτρες διότι οι περισσότερες δωρεάν ημέρες έχουν προγραμματιστεί δυστυχώς για το χειμώνα, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, που δεν είναι περίοδος αιχμής.

Έτσι λοιπόν…

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της χώρας είναι δωρεάν. Η Κατιούσα αξιοποιεί αυτή την ευκαιρία και διοργανώνει για τους φίλους της μια ομαδική επίσκεψη στην Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, η οποία θα συνδυαστεί με επαγγελματική ξενάγηση, στην οποία πιστεύουμε ότι ακόμα και οι πιο μυημένοι θα μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία που δε γνώριζαν και δε θα άκουγαν σε άλλες ξεναγήσεις.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. και θα διαρκέσει συνολικά περίπου τέσσερις ώρες και για τους δύο χώρους, μαζί με το προβλεπόμενο 15λεπτο διάλειμμα. Το σημείο συνάντησης είναι είκοσι λεπτά πριν, στις 9.40 π.μ., στο σταθμό “Ακρόπολη” του Μετρό, στην έξοδο “Δ. Αεροπαγίτου”.

Στην περίπτωση που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή, πολικό ψύχος κτλ), δε θα υπάρξει αναβολή, αλλά θα γίνει κανονικά το δεύτερο μέρος της επίσκεψης στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, που είναι κλειστός χώρος. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, ενώ καλό θα ήταν να επιλέξετε καλά παπούτσια για να είναι πιο εύκολη η άνοδος στον βράχο της Ακρόπολης και να προμηθευτείτε νερό.

Η συμμετοχή στην επίσκεψη είναι εντελώς δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, επικοινωνώντας μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

-Μέσω e-mail, στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: [email protected]

-Μέσω Facebook και άμεσου προσωπικού μηνύματος, σε μία από τις εξής επιλογές:
α. στη σελίδα του Περιοδικού Κατιούσα
β. στο προφίλ της Katiousa Magazina
γ. στο προφίλ της Κατιούσα Μαγκαζίνα B

Μέσω Twitter και μηνύματος στο προφίλ της Κατιούσα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραίτητα να σημειώσουν στο μήνυμά τους το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να υπάρχει άμεση συνεννόηση. Οι πρώτοι 30 φίλοι που θα επικοινωνήσουν, θα ειδοποιηθούν σχετικά με μήνυμα από την Κατιούσα. Αν το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι αυξημένο, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, για να τηρηθεί το όριο του γκρουπ και να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν την ξενάγηση, χωρίς να χάνουν πληροφορίες από την ξεναγό μας, λόγω πολυκοσμίας.

Σημειώνουμε και εφιστούμε την προσοχή σας. Δεν πρόκειται για διαγωνισμό, ούτε χρειάζεται να στείλετε μήνυμα, εφόσον δεν είστε βέβαιοι πως μπορείτε να έρθετε και να πάρετε μέρος στη συλλογική επίσκεψη. Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους εκείνη τη μέρα είναι ούτως ή άλλως δωρεάν και όποιος θέλει, μπορεί να τους επισκεφτεί και αυτόνομα, την ώρα που θεωρεί βολική.

Εμείς οργανώνουμε μια ομαδική επίσκεψη-ξενάγηση, θεωρώντας πως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε κάτι συλλογικά, μαζί με τους αναγνώστες μας, και ιδιαίτερα για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν κάποια πράγματα παραπάνω παίρνοντας τροφή για σκέψη. Και έχουμε εμπιστοσύνη στο αναγνωστικό μας κοινό πως θα λάβει υπόψη του το παραπάνω και θα το τηρήσει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: