Αναβάλλεται για τις 2 Φλεβάρη η κινητοποίηση στο ΚΥ Πατησίων

Κανονικά το Σάββατο 29 Γενάρη η υποδοχή της αγωνιστικής πορείας από την Πάτρα από τους φορείς του 5ου-6ου διαμερίσματος της Αθήνας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, η κινητοποίηση της Τετάρτης 26/1, στο Κέντρο Υγείας Πατησίων  ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για την ΤΕΤΆΡΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ,  στις 11,30 το πρωί.
Δίνουμε 
τη δική μας αγωνιστική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, που μας καταδικάζει στη φτώχεια και στην ανεργία, στη ζωή χωρίς δικαιώματα. 
Ενώνουμε τη φωνή μας όλοι οι λαϊκοί φορείς της γειτονιάς και υποδεχόμαστε τους συναγωνιστές μας από την Πάτρα, το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΓΕΝΑΡΗ, στις 11 το πρωί στην ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικώντας όσα: Η προστασία της ζωής και της υγείας του λαού σήμερα απαιτεί:

· Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.
· Να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά. Άμεση επανασύνδεση του κομμένου ρεύματος παντού, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.
· Κατάργηση του ΦΠΑ στην Ενέργεια και στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, του ειδικού φόρου στα καύσιμα, οι οποίοι έχουν γονατίσει το λαϊκό εισόδημα
· Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ επαναλαμβανόμενων διαγνωστικών τεστ Covid σε όλους με ευθύνη του ΕΟΔΥ. Όχι στο αίσχος της 5ήμερης καραντίνας και των πρωτοκόλλων της εργοδοσίας.
· Πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων, των ΚΥ και των άλλων μονάδων των ΠΕΔΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό.
· Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων στα δημόσια νοσοκομεία, στα ΚΥ και τις άλλες μονάδες των ΠΕΔΥ. Κατάργηση του μέτρου της αναστολής εργασίας στην Υγεία – Πρόνοια.
· Να καταργηθεί η τροπολογία που μειώνει στο 50% τον μισθό στον γονιό που κάνει χρήση της άδειας ειδικού σκοπού.
· Να στελεχωθεί άμεσα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το κέντρο υγείας στην Χαλκίδος, καθώς και τα δημοτικά ιατρεία 5ου και 6ου διαμερίσματος δήμου Αθηναίων και να υπάρξει ξανά η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν διαγνωστικών τεστ στις λέσχες φιλίας του δήμου αθηναίων.
· Να ανοίξουν αμέσως τα νοσοκομεία που έκλεισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στις περιοχές μας.
· Να λειτουργήσει άμεσα ιατρείο στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, με όλο το απαραίτητο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

ΣΤΕΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ  ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΚΥΨΕΛΗΣ «ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ»
Πατησίων 252 Πλ. Κολιάτσου, τηλ. 211 70 54 821

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΡΙΖΟΥΛΟΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ))

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ 5ΟΥ – 6ΟΥ ΔΙΑΜ/ΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: