Διήμερο εκδηλώσεων στον Γράμμο στις 21 και 22 Αυγούστου

Με επίκεντρο το Μουσείο του ΔΣΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας

Διήμερο εκδηλώσεων στον Γράμμο διοργανώνουν στις 21 και 22 Αυγούστου οι Οργανώσεις Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν πολιτική εκδήλωση στη Θεοτόκο Κόνιτσας και ιστορικός περίπατος στα μονοπάτια των μαχητών του ΔΣΕ στον Γράμμο.

διήμερο εκδηλώσεων στο Γράμμο – αφίσα copy

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 9 μ.μ. θα γίνει πολιτική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Μουσείου του ΔΣΕ στη Θεοτόκο Κόνιτσας, με ομιλήτρια την Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 22 Αυγούστου με ιστορικό περίπατο στα μονοπάτια των μαχητών του ΔΣΕ στον Γράμμο (στο ύψωμα «Πατώματα»), που θα ξεκινήσει από το Μουσείο στις 9 π.μ.

Στον χώρο του Μουσείου θα υπάρχει δυνατότητα διαμονής – κατασκήνωσης, ενώ θα υπάρχει και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις αντίστοιχες Κομματικές Οργανώσεις στις παρακάτω διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: