Τρομονόμος απ’τα Λιντλ – 60χρονη από την Καλλιθέα στη φυλακή για αποτύπωμα σε βιβλίο -βόμβα στη Μέρκελ

Ο τρομονόμος παίρνει ολοένα και πιο γκροτέσκες διαστάσεις, που θα προκαλούσαν πραγματικά γέλιο, αν δεν ήταν τόσο εξοργιστικές.

Δανείζεσαι βιβλία; Καλύτερα να τα σκουπίζεις πολύ καλά πριν τα επιστρέψεις, αλλιώς μπορεί να βρεθείς στη φυλακή ως τρομοκράτης. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό κι επικίνδυνο, αλλά ο τρομονόμος, που η κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει ανέπαφο, έστειλε στη φυλακή 60χρονη γυναίκα, καθώς πριν λίγες βδομάδες οι γερμανικές αρχές εντόπισαν δακτυλικό αποτύπωμα σε τρομοπακέτο που είχε σταλεί στην καγκελάριο Μέρκελ το 2010. Το Ένα τρομοπακέτο εστάλη στην Ελλάδα, όπου η αστυνομία ταυτοποίησε το αποτύπωμα, εντοπίζοντας πως ανήκει σε 60χρονη ιδιοκτήτρια επιπλοποιείου από την Καλλιθέα, που παλιότερα είχε συλληφθεί για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την επικίνδυνη τρομοκράτισσα, ενώ πριν λίγες μέρες ο ανακριτής διέταξη την προφυλάκισή της, παρότι το αποτύπωμα βρέθηκε μόνο στο βιβλίο που περιείχε τη βόμβα και όχι στον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ δεν αποδείχτηκε καμία σχέση της με τους «Πυρήνες της φωτιάς» που είχαν στείλει το εκρηκτικό δέμα στη Γερμανίδα καγκελάριο και άλλους ευρωπαίους ηγέτες. Το μόνο “έγκλημα” που φαίνεται πως διέπραξε η 60χρονη είναι η συμμετοχή της σε ομάδα δανεισμού βιβλίων. Ελπίζουμε η κυρία από την Καλλιθέα να μην αναγκαστεί να περάσει τις περιπέτειες της Ηριάννας και του Περικλή μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά της, σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι όσο παραμένει σε ισχύ ο απάνθρωπος αλλά και παράλογος τρομονόμος, θα πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα όσων καλούνται να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: