Τι γυρεύουν οι φασίστες στα σχολεία; Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλιόπουλος καλεσμένος του Δήμου Αλμυρού σε εκδήλωση για τα σχολεία

Το ξέπλυμα αυτό του φασίστα βουλευτή καταγγέλλει η ΚΟΒ Αλμυρού του ΚΚΕ, επισημαίνοντας μάλιστα πως δεν είναι πρωτοφανές κρούσμα στο συγκεκριμένο δήμο.

Toν Παναγιώτη Ηλιόπουλο, το χρυσαυγίτη βουλευτή δηλαδή που έχει τατουάζ “Sieg Heil” γιατί του “άρεσε η γραμματοσειρά” όπως έλεγε τότε, έκρινε η δημοτική αρχή ως πλέον κατάλληλο για να παραβρεθεί σε εκδήλωση σχετικά με τα σχολεία της περιοχής, που έλαβε χώρα στις 16 Μάρτη.

Το ξέπλυμα αυτό του φασίστα βουλευτή καταγγέλλει η ΚΟΒ Αλμυρού του ΚΚΕ, επισημαίνοντας μάλιστα πως δεν είναι πρωτοφανές κρούσμα στο συγκεκριμένο δήμο: “Αυτή η ενέργεια της δημοτικής αρχής (που δεν είναι η μοναδική) είναι άκρως επικίνδυνη. Βάζουν τους φασίστες να κάνουν μάθημα στα παιδιά μας, αθωώνοντας στα μάτια των μαθητών και όλου του λαού του Αλμυρού την εγκληματική δράση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής». Καλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς να σταθούν απέναντι σε αυτή την απόπειρα κανονικοποίησης των φασιστικών αντιλήψεων:«Αα καταδικάσουν το γεγονός και να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή από τα σχολεία, τις γειτονιές και τα χωριά μας, από κάθε μαζικό φορέα. Να στήσουν τείχος στη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και στους υποστηρικτές της, στη μισαλλόδοξη και απάνθρωπη ιδεολογία της.

Να οργανώσουν την πάλη τους, τις διεκδικήσεις τους για τα σύγχρονα δικαιώματά τους, στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή. Να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, τον ναζισμό – φασισμό και τους υποστηρικτές του».

Με πληροφορίες από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: