Τι είδαμε, τι ακούσαμε, τι σιχαθήκαμε

Κασιδιάρης, Μητσοτάκης, Τσίπρας, Λεβέντης, χιτόφιλοι και «νοσταλγοί», όλη η σαπίλα του ντουνιά (και του συστήματος) «παρέλασε» από μπροστά μας στην επέτειο της 28ης Οκτώβρη.

Είδαμε από το κρατικό κανάλι (για ακόμα μια φορά) τον νεοναζιστή βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης της μαύρης αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Αντί για:

Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά. Τότε ρουφιάνοι τώρα χρυσαυγίτες, πάλι θα τσακίσουν οι εργάτες τους φασίστες.

Διαβάσαμε το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα: ….. «Με τη μάχη του κατά του φασισμού και του ναζισμού και με την έφοδο της Εθνικής μας Αντίστασης στον ουρανό, ο ελληνικός λαός απέδειξε την αγάπη του για την ελευθερία». Είναι η δεύτερη φορά που κάνει αναφορά για την «έφοδο στον ουρανό» μέσα σε λίγο χρόνο. Την πρώτη ήτανε με την επίσκεψη Μακρόν. Κανένα σχόλιο.

Είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει …..«Σήμερα είναι μια ημέρα μνήμης, συγκίνησης και περηφάνιας για όλους τους Έλληνες. Η 28η Οκτωβρίου υπογραμμίζει την ενότητα του Έθνους μας». Μαζί όλοι οι έλληνες και απόγονοι Χιτών και δοσίλογων και ταγματασφαλιτών.

Ακούσαμε τον Βασίλη Λεβέντη: …..«Β. Λεβέντης: Δεν πολέμησε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, πολέμησε ο Παπαφλέσσας». Γνωστή η μάχη στο Μανιάκι κατά των γερμανών του Ιμπραήμ όπου έχασε και την ζωή του. Και αυτός ψηφίζεται από 186.008 πολίτες. Καλός ο χαβαλές αλλά φτάνει τερματίστε τον.

Είδαμε στην παρέλαση Θεσσαλονίκης: Μία ελληνική, κυπριακή και αμερικανική σημαία, παρελαύνοντες με τις παραδοσιακές τους στολές. Ανάμεσα τους και ένας κύπριος με την ελληνική σημαία που στην μέση είχε τον Χίτη Γρίβα, ναι τον Χίτη Γρίβα, το ΣΤΗΡΙΓΜΑ των Γερμανών και του Έθνους Μεταξά, του δόγματος Τρούμαν και της Χούντας των πραξικοπηματιών – τριμερή συμμαχία.

Αντί επιλόγου ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο. Στο κέντρο ο «κουίσλιγκ» πρωθυπουργός Ι. Ράλλης. Δεξιά ο υπουργός Εσωτερικών Αν. Ταβουλάρης. Ανάμεσά τους διακρίνεται Γερμανός αξιωματικός και αριστερά ο προδότης συνταγματάρχης Ι. Πλυντζανόπουλος μπροστά στον «Αγνωστο Στρατιώτη» στην πλατεία Συντάγματος στις 4.1.1944.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: