Τα φασιστοειδή “μετακόμισαν” στο ΕΠΑΛ Ευόσμου υπό την ανοχή της αστυνομίας

Ήρθαν, μπούκαραν, έφυγαν ανενόχλητοι και πήραν το μήνυμα να αποθρασυνθούν. Προπηλάκισαν μαθητές και δημοσιογράφους, ενώ κατέλαβαν το ΕΠΑΛ του Ευόσμου, χωρίς να υπάρχει καμία σχετική απόφαση των μαθητών!

Ήρθαν, μπήκαν, έφυγαν ανενόχλητοι και με τους αστυνομικούς να κάνουν τους τσιλιαδόρους. Πήραν το μήνυμα, αποθρασύνθηκαν και τώρα “μετακόμισαν” στο ΕΠΑΛ του Ευόσμου -άλλη λαϊκή περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης- με τα ίδια μέσα και την ίδια μέθοδο. Λοστοί, κράνη, κουκούλες, προπηλακισμοί σε μαθητές αλλά και δημοσιογράφους!

Σήμερα προχώρησαν στο επόμενο βήμα, κατέλαβαν το σχολείο και εμπόδιζαν τους μαθητές να προσέλθουν για μάθημα, χωρίς βέβαια να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε μαζική διαδικασία και συλλογική απόφαση των μαθητών του ΕΠΑΛ. Έκλεισαν μάλιστα με κάδους τον δρόμο που οδηγεί στο σχολείο και παραμένουν συγκεντρωμένοι εκεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άλλη ομάδα κουκουλοφόρων βρίσκεται στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης και σουλατσάρει ανενόχλητη, χωρίς την παραμικρή όχληση από τις αστυνομικές αρχές, που “επιβάλλουν την τάξη”, κοιτάζοντάς τους.

Οι μαθητές δε μασάνε όμως από εκφοβισμούς και παραμένουν στο χώρο μαζί με τους καθηγητές τους.

Με πληροφορίες από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: