Σαταν(ατο)ϊκές συμπτώσεις – Μετάθεση του ναύτη που αντέδρασε στη επιχείρηση της φρεγάτας την ώρα που η ΧΑ ζητά τιμωρία κνιτών φαντάρων στο Πολυτεχνείο

Οι φαντάροι που αρνούνται να υποταχθούν στα κελεύσματα της δήθεν “πολιτικής ουδετερότητας” στο στρατό, βρίσκονται ανοιχτά πια στο στόχαστρο, τόσο από το ΥΠΕΘΑ, όσο και από τα μαντρόσκυλα του αστικού κράτους και των αφεντικών εντός κι εκτός Ελλάδας.

Δεν έχει τέρμα η πορεία προς τον ώριμο κομμουνισμό στη χώρα μας, καθώς πριν λίγο έγινε γνωστό πως – σύμφωνα με πληροφορίες –  μετατέθηκε ο ναύτης Στράτος Παπαδάκης, που βγήκε στην αναφορά καταγγέλλοντας τη συμμετοχή της φρεγάτας “Ναβαρίνον” όπου υπηρετεί σε νατοϊκή άσκηση το επόμενο διάστημα. Κατά μια “ενδιαφέρουσα” σύμπτωση η είδηση αυτή έρχεται ακριβώς την ίδια μέρα που κατέθεσε επερώτηση η Χρυσή Αυγή μέσω του βουλευτή της Χρήστου Παππά, αυτή τη φορά με θέμα την παρουσία φαντάρων της ΚΝΕ στο χώρο του Πολυτεχνείου. Μπορεί η κατάθεση στεφάνων από ένστολους κάθε άλλο παρά καινούργια να είναι στη μεταπολίτευση, ωστόσο δεν είναι καθόλου τυχαίο που φέτος ασχολήθηκε ο φασιστικός εσμός.

Είναι φανερό πως όσο η αντιϊμπεριαλιστική δράση φαντάρων στο στρατό εντείνεται, τόσο θα δυναμώνουν και οι προσπάθειες φίμωσής της τόσο από το ίδιο το αστικό κράτος, όσο και από το μακρύ χέρι του συστήματος, τους φασίστες. Η αγαστή τους σύμπνοια εξάλλου οφείλεται και στα διαπιστευτήρια που αμφότεροι έχουν να δώσουν στο ίδιο υπερατλαντικό αφεντικό. Να ξέρουν όμως καλά πως οι νέοι στρατευμένοι δεν πρόκειται να υποταχθούν, ούτε με μεταθέσεις, ούτε με τιμωρίες, ούτε με τον εκφοβισμό των φασιστών και θα βρίσκονται εκεί, εμπόδιο στα σχέδια της δυνάμει μοιραίας για το λαό μας εμπλοκής στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: