Προσαγωγή φοιτήτριας για ανάρτηση πανό με κάλεσμα στην απεργία της 26ης Νοέμβρη

Είναι φανερή η πρόθεση της κυβέρνησης να κλιμακώσει την καταστολή και τον περιορισμό κάθε φωνής που εναντιώνεται στη σιωπή κυριολεκτικά νεκροταφείου που προσπαθεί να καλλιεργήσει.

Συνεχίζεται ο αυταρχισμός της ΕΛ.ΑΣ, ενόψει της πανεργατικής απεργίας στις 26 Νοέμβρη. Όπως καταγγέλλει το ΣΕΚ, φοιτήτρια μέλος της οργάνωσης που είχε αναρτήσει πανό με κάλεσμα συμμετοχής σε αυτή προσήχθη μετά από αστυνομικό έλεγχο. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την κοπέλα κι άνοιξαν την τσάντα της, όπου βρήκαν υλικό για την απεργία, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί περιπολικό(!) και μηχανές, προφανώς για να σταματήσουν την επικίνδυνη τρομοκράτισσα.

Στη συνέχεια η φοιτήτρια, όπως και η συγκάτοικός της που συνάντησε πηγαίνοντας σπίτι προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, από όπου απελευθερώθηκαν μια ώρα αργότερα και χωρίς να τους δοθεί καμία εξήγηση για το λόγο που βρέθηκαν εκεί.

Είναι φανερή η πρόθεση της κυβέρνησης να κλιμακώσει την καταστολή και τον περιορισμό κάθε φωνής που εναντιώνεται στη σιωπή κυριολεκτικά νεκροταφείου που προσπαθεί να καλλιεργήσει, την ώρα που ετοιμάζεται για νομοσχέδια – καρμανιόλες εναντίον και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Η προσπάθεια γενικού κι επ’ αόριστον σιωπητηρίου με πρόσχημα την πανδημία δε θα περάσει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: