Ποιος έχει περισσότερη αλλεργία στην Ελληνοφρένεια; Οι φιλελέδες ή τα συριζοτρόλ;

Όταν τα Συριζοτρόλ λυσσάνε με τους συντελεστές της εκπομπής χειρότερα κι από τους φιλελέδες του ΣΚΑΪ -που τους είχε ωθήσει στην έξοδο πριν από μερικά χρόνια- αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και ενοχλούν τους κολαούζους της εξουσίας.

Μπορεί η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια να βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση στέγης, χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση πέρα από φήμες και σενάρια, αρκούσαν όμως κάποια ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα για επαφές των συντελεστών της εκπομπής με τα “Παραπολιτικά FM”, για να ξεσπαθώσουν τα Συριζοτρόλ, ενάντια στους πολύ αριστερούς που δουλεύουν στα μέσα του Μαρινάκη. Μια μικρή, ενδεικτική γεύση μπορείτε να πάρετε παρακάτω.

 

Είναι λογικό να ξεσπαθώνουν με αυτόν τον τρόπο, εφόσον υποστηρίζουν μια κυβέρνηση που δε σήκωσε μύγα στο σπαθί της -πόσο μάλλον στα σκατά. Τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα, φορολόγησε ανελέητα τους εφοπλιστές σαν το Μαρινάκη, τους έδωσε τηλεοπτική άδεια αφού τους έκλεισε τέσσερις ημέρες σε ένα κτίριο, τσάκισε την εργοδοτική αυθαιρεσία, τις συνθήκες-γαλέρα στις επιχειρήσεις, γονάτισε τους καπιταλιστές και τους συνάσπισε εναντίον της.

Υπάρχει βέβαια ένα κενό, καθώς δε μας λένε τι θα πρότειναν στο δίδυμο της Ελληνοφρένειας να κάνει για να βιοποριστεί. Ίσως κάποια συνεργατική κολεκτίβα -σαν την ανεξάρτητο δημοσιογραφικό εγχείρημα – εφημερίδα που στηρίζει σχεδόν ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως να ανοίξουν δικό τους ραδιοφωνικό σταθμό – Ελληνοφρένεια FM; Ή μήπως να πήγαιναν στην ΕΡΤ, για να τους λένε κρατικοδίαιτους;

Η αλήθεια είναι ότι η Ελληνοφρένεια έχει το δικό της πολυπληθές κοινό και αυτή είναι η δύναμή της, για να μη μείνει ραδιοφωνικά άστεγη. Δε θα βαφτίσουν ποτέ όμως αυτό το κοινό “εργοδότη” τους, όπως κάποια άλλα “συνεταιρικά, αυτοδιαχειριζόμενα” μέσα. Και δε θα βγάλουν ποτέ μαλλιά στη γλώσσα, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν ήθελα να γίνουν αρεστοί, θα έγλειφαν τα μεγάλα αφεντικά και θα είχαν όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Όταν πάντως τα Συριζοτρόλ λυσσάνε με τους συντελεστές της εκπομπής χειρότερα κι από τους φιλελέδες του ΣΚΑΪ -που τους είχε ωθήσει στην έξοδο πριν από μερικά χρόνια- αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και ενοχλούν τους κολαούζους της εξουσίας.

Υγ: επειδή πάντως δεν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από το τρυφερό ενσταντανέ του Μαρινάκη με τη Δούρου το 15′, μπορούμε να θυμηθούμε τις δηλώσεις του πρώτου την ημέρα των εκλογών, για να μαντέψουμε ποιο κόμμα μπορεί να στήριζε τότε και τι ακολούθησε, για να χαλάσει τελικά η συμμαχία…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: