Πέφτει κανείς απ’ τα σύννεφα; – Νεοναζί μέλη του τάγματος εφόδου των ΕΠΑΛ οι δολοφόνοι του Άλκη

Η ΕΛ.ΑΣ. διαρρέει πως οι δολοφόνοι του Άλκη ήταν σεσημασμένοι νεοναζί, με δράση σε τάγματα εφόδου; Αλλά αν ήταν γνωστοί, γιατί δρούσαν ανενόχλητοι;

Ήταν σεσημασμένοι, με βεβαρημένο ποινικό παρελθόν. Έκαναν κλοπές και ληστείες και δολοφονικές επιθέσεις με αναμμένους πυρσούς! Πήραν μέρος στην τραμπούκικη επίθεση εναντίον μαθητών, φοιτητών και μελών της ΚΝΕ στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης. Μπήκαν μπροστά στον εθνικιστικό παροξυσμό για τη Μακεδονία και μετά από ένα συλλαλητήριο εξαπέλυσαν φασιστική επίθεση ενάντια στην κατάληψη “Libertatia”. Στοχοποίησαν με ξυλοδαρμό ακόμα και τον Μπουτάρη -πρώην δήμαρχο της πόλης.

Η ΕΛ.ΑΣ. τα γνώριζε, αφήνει σήμερα να διαρρεύσουν και κάνει λόγο για ναζιστικά τάγματα εφόδου. Αλλά αν όλα αυτά ήταν γνωστά και μιλάμε για σεσημασμένους κακοποιούς, τι πλάτες είχαν και γιατί δρούσαν ανενόχλητοι; Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. είχε αποδώσει κάποια περιστατικά σε… οπαδικές διαφορές -όπως τη θρασύδειλη επίθεση που δέχτηκε μες στον Ιούνιο ένας άλλος 19χρονος από 15 άτομα! Ενώ στην περίπτωση του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης παρουσίαζαν τους φασίστες ως μαθητές και τους άφηναν να σουλατσάρουν μες στο προαύλιο, με υψηλή αστυνομική κάλυψη!

Κανείς δεν έχει το άλλοθι ότι δε γνώριζε. Γνώριζαν πολύ καλά, αλλά επέλεγαν συνειδητά να αγνοήσουν τις δεκάδες καταγγελίες, τους μαζικούς φορείς, τα συντριπτικά στοιχεία, την ίδια την πραγματικότητα. Θέλει πολλή σκέψη, για να καταλάβει κανείς το ποιόν μιας ομάδας που αντιδρά όταν βλέπει πανό με τα συνθήματα “υγεία, παιδεία και μόρφωση για όλους τους μαθητές” -όπως καταγγέλλει ο Θ. Κοκκονάς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας;

Η Χρυσή Αυγή μπορεί να φυτοζωεί αποκεφαλισμένη, αλλά τα μπουμπούκια που την εξέθρεψαν και την άφησαν να θεριέψει κινούν ακόμα τα νήματα της εξουσίας και φροντίζουν να φυτρώσουν άλλα κεφάλια στη θέση της.

Δε μιλάμε απλώς για φανατικούς οπαδούς που σκοτώνονται για το χρώμα μιας φανέλας, αλλά για παρακρατικά τάγματα εφόδου, που δρούνε με πλήρη κάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ. και τα αφεντικά τους. Για σεσημασμένα στοιχεία του υπόκοσμου που δρούσαν ανενόχλητοι, εν γνώσει των αρχών, και έπαιρναν έμμεσα το πράσινο φως για να συνεχίσουν τη δράση τους, σαν τάγματα εφόδου.

Το απόστημα αυτό πρέπει να σπάσει, μαζί όμως και οι παράγοντες που το γεννάνε. Κι είναι στο δικό μας χέρι να καθαρίσουν τα σχολεία, τα γήπεδα και η κοινωνία ολόκληρη από τα νεοναζιστικά σκουπίδια και τη σαπίλα του κόσμου που εκπροσωπούν.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: