Όταν σου χαλάει το κομπιουτεράκι – Διαζύγιο με τον πολλαπλασιασμό από τη Λατινοπούλου για να επιτεθεί στις διαδηλώσεις

Η γνωστή τουιτερική περσόνα και πολιτεύτρια της ΝΔ, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να ρίξει την πανδημία στις διαδηλώσεις, ανακάλυψε νέα αριθμητική, όπου το 3 επί 378 κάνει 1687.

Αν κάποιος έβαζε στη σειρά τα μαργαριτάρια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, είναι βέβαιο πως θα έφτιαχνε ένα περιδέραιο από εδώ ως τη Μαδαγασκάρη. Αυτή τη φορά, η γνωστή για την ακάματη δραστηριότητά της στα ΜΚΔ επίδοξη βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος, αποφάσισε να κάνει μια επίδειξη δημιουργικής λογιστικής, προκειμένου να πείσει – το ήδη πεπεισμένο – κοινό της ότι για τους 10.000 νεκρούς της πανδημίας στην Ελλάδα και γενικότερα τα όσα εφιαλτικά έζησε η κοινωνία μας φταίνε οι διαδηλώσεις.

Η Λατινοπούλου λοιπόν, ισχυρίστηκε πως το τελευταίο τρίμηνο έγιναν 1687 πορείες διαμαρτυρίες “από αριστερούς, μπαχαλάκηδες και συνδικαλιστές”, ήτοι 378 το μήνα. Μόνο που δε χρειάζεται να είναι κανείς μάγος των αριθμών για να δει ότι ο συγκεκριμένος πολλαπλασιασμός μας δίνει 1134. Ήταν όμως τέτοια η φούρια της πολιτεύτριας να συκοφαντήσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, που δεν της άφησε χρόνο να συμβουλευτεί ούτε καν το κομπιουτεράκι στο κινητό της.

Εκτός όμως από την αριθμητική, η περσόνα των σόσιαλ κόβεται και στη γνώση της διεθνούς πραγματικότητας, καθώς αναρωτιέται – “φωνάζοντας” με κεφαλαία γράμματα – αν υπάρχει “μία χώρα του πλανήτη που είχε τόσες [διαδηλώσεις] μέσα στην πανδημία”. Δεν ξέρουμε πού βρισκόταν η κυρία Λατινοπούλου όταν πέρσι το Μάη και για μήνες οι μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ και όχι μόνο συγκλονίζονταν από τις λαοθάλασσες για το Black Lives Matter, όταν οι Γάλλοι για εβδομάδες διαδήλωναν κατά των αστυνομοκρατικών νόμων και το ασφαλιστικό του Μακρόν, αν άκουσε τίποτε για τις αντιδράσεις στο εν εξελίξει πραξικόπημα στη Βιρμανία, αν είδε σκηνές από τις διαδηλώσεις στη Χιλή κατά του Πινιέρα που είχαν ακόμα και νεκρούς νέους. Ούτε περιμένουμε φυσικά να μας φέρει αυτή η κατά φαντασίαν εκπρόσωπος της αριστείας οποιαδήποτε επιστημονική απόδειξη ότι οι διαδηλώσεις και δη με μάσκες, όπως η συντριπτική πλειονότητα των διαδηλώσεων στη χώρα μας και διεθνώς, αποτελούν αποφασιστικό παράγοντα διασποράς του κορονοϊού.

Γιατί τελικά δεν έχει σημασία αν είναι μερικές παραπάνω ή παρακάτω οι διαδηλώσεις, αλλά το ότι ενοχλούν τόσο σφόδρα τις Λατινοπούλου αυτού του κόσμου και το σύστημα που υπηρετούν, που ξεχνάνε ακόμα και αριθμητικές πράξεις του δημοτικού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: