Ο “σταλινοφασίστας Σοφιανός” και άλλες τροτσκιστικές αθλιότητες στη φιλόξενη ΕΦΣΥΝ

Ο Θ. Μεγαλοοικονόμου, αναμασώντας τα γνωστά αντικομμουνιστικά στερεότυπα, που χρησιμοποιούν και οι χρυσαυγίτες, περί Στάλιν και σταλινοφασιστών, φέρνει στα μέτρα του τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, πράγμα που δεν έκανε ούτε η υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΕΦΣΥΝ φιλοξένησε ένα λίβελο με αντικομμουνισμό παλιάς κοπής ενός αυτόκλητου εκπροσώπου ενός εκ των συνδυασμών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αθηναίων που έβγαλε αυθαίρετα κι άθλια συμπεράσματα για ρατσιστική τοποθέτηση του Νίκου Σοφιανού, κάνοντας λόγο ακόμα και για… στιαλνοφασισμό. Η απάντηση ήταν άμεση κι αποστομωτική.

«Ο Θ. Μεγαλοοικονόμου, σε άρθρο του στην ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών, κάνοντας προφανώς τον εκπρόσωπο του ενός από τους δύο συνδυασμούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο της Αθήνας, προχωρά σ’ ένα όργιο διαστρέβλωσης των θέσεων του ΚΚΕ, που επανειλημμένα έχουν διατυπωθεί στο δημόσιο λόγο, προσθέτοντας και μπόλικο πρωτόγονο αντικομμουνισμό. Ο στόχος είναι να καλύψει τα αδιέξοδα που έχουν οι συνδυασμοί της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα.

Η διαστρέβλωση αφορά τις θέσεις του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για το οργανωμένο έγκλημα στην Αθήνα, την αντιμετώπιση οργανωμένων συμμοριών, ημεδαπών και αλλοδαπών, από την Αστυνομία, που είναι η δουλειά της.

Έχουμε επανειλημμένως καταγγείλει το καθεστώς κερδοσκόπων “αλληλέγγυων” και ΜΚΟ, με τις καταλήψεις κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας και στην Αχαρνών, που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες, στοιβάζοντάς τους σε απάνθρωπες συνθήκες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ευθύνη της κυβέρνησης να στεγάσει και να στηρίξει με ανθρώπινους όρους αυτόν τον κόσμο.

Ο Θ. Μεγαλοοικονόμου, αναμασώντας τα γνωστά αντικομμουνιστικά στερεότυπα, που χρησιμοποιούν και οι χρυσαυγίτες, περί Στάλιν και σταλινοφασιστών, φέρνει στα μέτρα του τις θέσεις μας, πράγμα που δεν έκανε ούτε η υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μιλώντας στην εκδήλωση μετά από εμένα».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: