Ο φασίστας Τζήμερος ξαναχτυπά: “Είναι απρεπής η φράση, αδικεί τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά…”

Κόβει ο Άδωνις, ράβει ο Τζήμερος.
Δείξε μου τον πολιτικό σου φίλο να σου ποιος είσαι…

Η Ακροδεξιά Πολυκατοικία δέχτηκε με κρύα καρδιά να διαχωρίσει τη θέση της από τον αντικομμουνιστικό οχετό της Έβερτ και ο Μπακογιάννης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτησή της. Αυτό δε σημαίνει όμως πως οι περισσότεροι ένοικοί της δε συμμερίζονται τις απόψεις της.

Ο Άδωνις ράβει, ο Τζήμερος κόβει

Το παραπάνω συμπέρασμα πιστοποιείται από τη σημερινή ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, που ουσιαστικά λυπάται για την αναγκαστική απομάκρυνση της Έβερτ, παρά για τη φράση που χρησιμοποίησε. Χαρακτηρίζει απλώς “απρεπή” την τελευταία, σημειώνοντας όμως πως ήταν “έκφραση καταδίκης μιας προκλητικής πράξης του ΚΚΕ”, και πως ουδείς αναμάρτητος…

Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Ο αναμάρτητος…»

Δε νομίζουμε πως ο κ. Γεωργιάδης έχει πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Συνεπώς του είναι σαφές ότι η φράση “πρέπει να συμβιώσουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά” δεν αφορά απλώς την “καταδίκη μιας πράξης”, και δεν είναι σωστό να διαστρεβλώνει όσα είπε η ομοϊδεάτης του.

Αλλά ο αντικομμουνιστικός οχετός είχε και συνέχεια, με τον Θάνο Τζήμερο να βρίσκει ευκαιρία να πλειοδοτήσει στην πολιτική βρωμιά και τους χαρακτηρισμούς.

Βεβαίως είναι απρεπής η έκφραση. Αδικεί τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά. Ποτέ αυτά τα όντα δεν έσφαζαν ομοειδή τους, ως αντιφρονούντα. Έπρεπε η κ. Έβερτ να κυριολεκτήσει: ΚΚΕ, εγκληματική συμμορία, που κρύβεται στα φουστάνια της Δημοκρατίας μέχρι να βρει ευκαιρία να τη βιάσει.

Πέρα από τον πόνο του κ. Τζήμερου για το ζωικό βασίλειο, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η καραμπινάτη θεωρία των δύο άκρων, με τον Τζήμερο να κάνει τον λαγό του συστήματος και να χαρακτηρίζει το ΚΚΕ “εγκληματική συμμορία”.

Και το ερώτημα είναι: Αυτούς τους φασίστες ποια αρχή θα τους μαζέψει;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: