Νέα έφοδος των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ – Τα ΜΑΤ χτυπάνε φοιτητική πορεία και πνίγουν την Πατησίων στα χημικά

Οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν τόση αγάπη για τα γράμματα και το Πανεπιστήμιο, που μπούκαραν ξανά στην ΑΣΟΕΕ και επιτέθηκαν με χημικά σε φοιτητική πορεία για το άσυλο…

Όσοι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται με το Άσυλο, τι δουλειά έχουν τα ΜΑΤ έξω από τα Πανεπιστήμια και από ποιον προσπαθούν να τα προστατέψουν, μπορούν να βρουν τις απαντήσεις που γυρεύουν στα σημερινά γεγονότα.

Μετά την πρωτοφανή απόφαση της Συγκλήτου της ΑΣΟΕΕ να κάνει λοκ-άουτ και να κλείσει το Πανεπιστήμιο για μια βδομάδα, οι φοιτητές αντέδρασαν και έκαναν σήμερα το πρωί πορεία προς το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων.

Εκεί τους “υποδέχτηκαν” δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή, σε έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Αφού επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο στους φοιτητές, τους περικύκλωσαν, κάνοντας για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες, έφοδο μες στο χώρο της ΑΣΟΕΕ, χωρίς κανένα λόγο.

Αυτήν τη στιγμή στην ΑΣΟΕΕ. Χρειάζεται άμεσα κόσμος.

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Montag, 11. November 2019

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι φοιτητές παραμένουν ουσιαστικά εγκλωβισμένοι από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ την ίδια στιγμή τα ρεπορτάζ των αστικών ΜΜΕ δίνουν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, κάνοντας λόγο για κουκουλοφόρους, αντιεξουσιαστές και παίζοντας στη λούπα το χτεσινό ρεπορτάζ της λίστας με τα αστυνομικά “ευρήματα”, που ήταν μερικά κράνη, άδεια μπουκάλια και… αναρχικά φυλλάδια!

Όσο κι αν τέτοιου είδους φαιδρά “ρεπορτάζ” επιδιώκουν να προκαλέσουν σύγχυση, το σχέδιο, η ατζέντα και ο στόχος της κυβέρνησης ενάντια στο Άσυλο, την γιορτή του Πολυτεχνείου και το φοιτητικό κίνημα, γίνεται ολοένα και πιο καθαρός, σε όσους έχουν μάτια να δουν και δεν τρώνε αμάσητη την προπαγάνδα της ΕΛΑΣ από τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: