Μόνοι μας θα σωθούμε απ’ τους “σωτήρες”!

Ό,τι κερδίσαμε ως τώρα το κερδίσαμε μόνοι μας, στους δρόμους και στα σωματεία μας, όλοι μαζί! Να μείνει εκεί που είναι κι όταν έρθει η ώρα θα πάει εκεί που πρέπει.

Έφυγε λένε για ολιγοήμερες διακοπές ο Πρωθυπουργός της χώρας, με τα κρούσματα να ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο, με τα νοσοκομεία να μην αντέχουν ακόμα ούτε μισό ασθενή, με τον κόσμο να μετρά απώλειες, με την ανησυχία και το φόβο όλων στα κόκκινα!

Ναι έφυγε! Δεν κατανοώ γιατί μας εκπλήσσει αυτό. Είχαμε μήπως άλλες προσδοκίες από ένα πρόσωπο το οποίο ξεκάθαρα έχει τοποθετηθεί απέναντι στο λαό με τις πολιτικές που ακολουθεί  χρόνια, τόσο ο ίδιος όσο και οι ομοϊδεάτες του! Τις ευθύνες ναι, τις ευθύνες του επιρρίπτουμε και οφείλει εξηγήσεις στο λαό. Όχι  για την εκδρομή, για την αλαζονεία, την αδιαφορία και το υφάκι, αλλά κυρίως για το δια ταύτα. Για το διαλυμένο ΕΣΥ, για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με τα κατακόκκινα από την αϋπνία μάτια, για τους ανθρώπους που έφυγαν ήδη, για τον εμπαιγμό και την καλοπληρωμένη “επιστήμη” στο πλευρό του, για τα λουκέτα στις μικροεπιχειρήσεις, για την εξαθλίωση των ελεύθερων επαγγελματιών, για την φτωχοποίηση του μεγαλύτερου ποσοστού των εργαζομένων, για την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος σε παπαγάλους, για τις τάξεις με τους 30 μαθητές χωρίς καθηγητές, για όλα!

Να σας πω και κάτι, δεν θέλω να γυρίσει, δεν περιμένω να μας σώσει κάποιος που μόνο κακό ξέρει να κάνει ! Ούτως ή άλλως εμείς ό,τι κερδίσαμε ως τώρα το κερδίσαμε μόνοι μας, στους δρόμους και στα σωματεία μας, όλοι μαζί! Να μείνει εκεί που είναι κι όταν έρθει η ώρα θα πάει εκεί που πρέπει.

Μόνοι μας θα σωθούμε από τους “σωτήρες” και τους “Μωυσήδες”!

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: