Με ΜΑΤ και μπράβους προσπάθησε ο Μπέος να ξεπουλήσει το νερό σε ιδιώτες

Με συνήθεις τακτικές και πρακτικές γηπέδου, εξακολουθεί να προσπαθεί να διοικήσει το δήμο Βόλου ο Μπέος. Πρώτα εφαρμόζει αιφνιδιασμό κι όταν αυτός αποτυγχάνει, επιστρατεύεται τα ΜΑΤ και τους μπράβους!

Με συνήθεις τακτικές και πρακτικές γηπέδου, εξακολουθεί να προσπαθεί να διοικήσει το δήμο Βόλου ο Μπέος. Σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), με θέμα σχετικό με την επιχειρούμενη εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης, ακολούθησε πρώτα την τακτική του αιφνιδιασμού, ενημερώνοντας τους συμβούλους για την συνεδρίαση, μόλις μια ώρα πριν την έναρξη του ΔΣ, ώστε να μην υπάρξει χρόνος αντίδρασης και να αποφύγει την παρουσία κατοίκων που εναντιώνονται στο ξεπούλημα της Δημοτικής Επιχείρησης και στην ιδιωτικοποίηση του σημαντικότερου δημόσιου αγαθού, του νερού. Στην τελευταία συνεδρίαση, κάλεσε και τα ΜΑΤ για να τον προστατέψουν και να μην αφήσει να ακουστεί καμιά φωνή από τους  πολίτες.

 

Κάτω από την πίεση των παραβρισκόμενων πολιτών, ωστόσο αναγκάστηκαν να φύγουν τα ΜΑΤ, έμειναν όμως οι μπράβοι του για να τον προστατέψουν και να δείξουν στη συνέχεια στους παριστάμενους τι εστί… συζήτηση.

Γεροδεμένοι πολίτες που καταγγέλλονται ως "μπράβοι της νύχτας" πιάστηκαν στα χέρια με πολιτες στο Δημαρχειο και οι πολίτες τους πέταξαν έξω, φωνάζοντας "έξω οι μπράβοι απο το δημαρχειο"

Gepostet von ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ am Montag, 27. August 2018

Έναν ορισμό που ενστερνίστηκε κι ο ίδιος στη συνέχεια, στολίζοντας με τα… κατάλληλα επίθετα τους πολίτες του Βόλου και του Πηλίου.

Με ματ, αστυνομία, μπράβους, βία, συλλήψεις πολιτών μέσα και έξω από το δημαρχείο, μηνύσεις, αστυνομοκρατία σε χωριά, η μαφιόζικη δημοτική αρχή απευθύνεται στους πολίτες!Οι «κοπρίτες» του Βόλου καταγγέλλουν το απερίγραπτο σκηνικό και καλούν σε συνέλευση την Τετάρτη 29/8, στις 6μμ στη Θόλο του Πανεπιστημίου.

Gepostet von WaterVolo am Dienstag, 28. August 2018

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: