Μάγδα Φύσσα: “Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;”

Η μάνα του Παύλου ξέσπασε έξω από το δικαστήριο μετά την προκλητική εισαγγελική πρόταση: «Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Ποσό να αντέξουμε;»

«Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;»

Αυτή ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα, έξω από το δικαστήριο, αφού άκουσε την προκλητική πρόταση της εισαγγελέα που θεωρεί ένοχο μόνο τον Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της -λες και έδρασε τυχαία ή μεμονωμένα- ενώ βγάζει λάδι την ηγεσία της ναζιστικής συμμορίας και τα τάγματα κρούσης της, ζητώντας την απαλλαγή τους για τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία και της απλής συνέργειας.

Η πρόταση ξεσήκωσε αντιδράσεις εντός και εκτός δικαστηρίου, ενώ μένει να δούμε τι απόφαση θα πάρει το δικαστήριο. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για την ίδια εισαγγελέα (Αδαμαντία Οικονόμου) που είχε ζητήσει βαρύτατες ποινές για τον Τάσο Θεοφίλου, υιοθετώντας κατ’ ουσίαν όσα του απέδιδε αβάσιμη η “Τρομοκρατική”. Προφανώς τα δύο μέτρα και σταθμά που έχει μόνο τυχαία δεν είναι, προδίδοντας τις πολιτικές της συμπάθειες και τον… αδαμάντινο (όνομα και πράγμα) “ανεξάρτητο” ρόλο της.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: