Λαγός-μαντρόσκυλο του συστήματος… – Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ από τον νεοναζί υπόδικο για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Ο νεοναζί Λαγός στην πρώτη γραμμή του αντικομμουνιστικού αγώνα, εκφράζοντας όσους λύσσαξαν ενάντια τις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις.

Ο υπόδικος νεοναζί, που θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή αλλά κερδίζει χρόνο με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, έδωσε για πολλοστή φορά πειστήρια για τη χρησιμότητά του στο σύστημα, σπεύδοντας να καταθέσει μηνύσεις “κατά παντός υπευθύνου” για τις σημερινές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς.

Η μήνυση στρέφεται συγκεκριμένα κατά του υπεύθυνων του ΠΑΜΕ και των επικεφαλής των Σωματείων που συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση, ενώ συμπεριλαμβάνει για τα μάτια του κόσμου τον Χαρδαλιά και τον Υποστράτηγο της ΕΛΑΣ (ΓΑΔΑ) προφανώς γιατί δεν συνέλαβαν και δεν επέβαλαν πρόστιμα σε όσους συμμετείχαν στις σημερινές εκδηλώσεις.

Ο νεοναζί λειτουργεί σαν λαγός του συστήματος -όνομα και πράγμα- μπαίνοντας επικεφαλής στον “αγώνα” όσων άφρισαν με τις σημερινές συγκεντρώσεις, προδίδοντας το ταξικό τους μίσος και την αλλεργία τους στην εργατική τάξη και τις κινητοποιήσεις της.

Με πληροφορίες από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: