Κουτσούμπας προς ΝΔ: “Μαζέψτε τον Άδωνι Γεωργιάδη που βάζει στο ίδιο τσουβάλι το όχι στη μάσκα με το όχι στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ”

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο γγ του ΚΚΕ στην προβοκατόρικη ανάρτηση του υπουργού ανάπτυξης, όπου εξίσωνε ριζοσπάστες διαδηλωτές με αρνητές του κορονοϊού και της μάσκας.

Καταπέλτης ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη σημερινή ομιλία του στη βουλή σχετικά με την πανδημία. Πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν οι αναφορές για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης που σπατάλησε ουσιαστικά το χρόνο που είχε κερδίσει ο λαός με θυσίες το προηγούμενο διάστημα στον τομέα ανάσχεσης του κορονοϊού στη χώρα μας, προτάσσοντας τα επιχειρηματικά κέρδη έναντι της δημόσιας υγείας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ωστόσο όταν απευθύνθηκε στο κυβερνών κόμμα, με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε μέσω τουίτερ ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, για δήθεν συνάφεια των διαδηλωτών κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ με το ψεκασμένο κοπάδι κατά της μάσκας στο Σύνταγμα:

Με την ευκαιρία μαζέψτε τα διάφορα στελέχη σας ακόμα και υπουργούς σας, που κάνουν και προβοκατόρικες αναρτήσεις, όπως κ. Άδωνις Γεωργιάδης, και που έχουν το θράσος να βάζουν στο ίδιο τσουβάλι το όχι στη μάσκα με το όχι στο ΝΑΤΟ, όχι στην ΕΕ, όχι σε μια σειρά ζητήματα, πολιτικά ζητήματα. Από πού και πού μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι ο ανορθολογισμός, ο αποπροσανατολισμός, η συνωμοσιολογία, με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις, είτε συμφωνεί με αυτές κανένας είτε διαφωνεί;

Μάλιστα, στηλίτευσε και τη στάση της Φώφης Γεννηματά, έκανε παρόμοιες, αν και πιο “λάιτ” συγκρίσεις μεταξύ αυτών των μαζώξεων και της πάλης ενάντια στα μνημόνια , προσπαθώντας μετά “να τα μπουρδουκλώσει” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο γγ του ΚΚΕ. Επιπλέον, κατέδειξε και μια ακόμα στόχευση τέτοιου είδους τσουβαλιασμάτων, που είναι ουσιαστικά να λοιδωρηθούν και να αποκρυβούν οι κινητοποιήσεις με πραγματικά αιτήματα, υπενθυμίζοντας ότι σε τελική ανάλυση οι περισσότεροι ψεκασμένοι περί τον ιό προέρχονται από τις τάξεις της δεξιάς πολυκατοικίας:

Δεν το κάνετε τυχαία, θέλετε να υπερπροβάλλετε τέτοιες κινητοποιήσεις, στις οποίες κινείται κυρίως δικός σας κόσμος, πέριξ της ΝΔ, της δεξιάς και της ακροδεξιάς, για να κρύψετε πραγματικές και γνήσιες κινητοποιήσεις γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών που εκτός των άλλων έχουν και μέτωπο στον αποπροσανατολισμό και τον ανορθολογισμό και να ενοχοποιήσετε έτσι το λαϊκό κίνημα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: