ΚΚΕ το κόμμα του Αχμέτ – Οι χρυσαυγίτες στοχοποιούν μετανάστη υποψήφιο του ΚΚΕ

Μα αυτοί δε διάβασαν στην ΕΦΣΥΝ ότι ο Σοφιανός είναι ρατσιστής;

Μπορεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετές βδομάδες, αλλά οι φασίστες με αντανακλαστικά Ρανταπλάν, άργησαν να πάρουν χαμπάρι τη συμμετοχή του Μουσταφά Αχμέτ, μετανάστη β’ γενιάς και εμποροϋπάλληλο σε σούπερ-μάρκετ, με πολυετή δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα. Το πήραν χαμπάρι μόλις πρόσφατα, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου κάποτε αλώνιζαν, σπέρνοντας το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Στο σύντομο σχόλιό τους -δεν πρόκειται να δώσουμε σύνδεσμο στη φασιστοσελίδα- αναρωτιούνται αν θα βρεθούν Έλληνες να ψηφίσουν το ίδιο κόμμα με τους διάφορους Αχμέτ. Ρητορικό το ερώτημα: ασφαλώς και θα το κάνουν, γιατί ψηφίζουν μαζί με τα ταξικά τους αδέλφια. Και βάζουν ως κυρίαρχο γνώρισμα κάθε ανθρώπου την ταξική του θέση στην κοινωνία, και όχι την εθνικότητά του. Έτσι λοιπόν, το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα βρεθούν εργάτες να ψηφίσουν τα ίδια κόμματα με τα αφεντικά τους και τα μαντρόσκυλά τους, τους χρυσαυγίτες. Που ενοχλούνται γιατί ο Αχμέτ είναι εργάτης που παλεύει και διεκδικεί, μαζί με τους συναδέλφους του, αντί να σκύβει το κεφάλι και να κουνάει χαρούμενα την ουρά του στα αφεντικά, σαν καλό μαντρόσκυλο.

Τους πιάνουμε όμως αδιάβαστους, για άλλη μια φορά. Δε φρόντισαν να ενημερωθούν “έγκυρα” από την ΕΦΣΥΝ και τον τροτσκιστή αρθρογράφο τους ότι ο Σοφιανός είναι… ρατσιστής και ζητά εκκένωση των καταλήψεων; Συντονιστείτε παιδιά, αφού τον ίδιο εχθρό έχετε, να λέτε τουλάχιστον τα ίδια…

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: