Κάθε μέρα θα είμαστε στους δρόμους – Δυναμική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο Μαξίμου

Δεκάδες εργαζόμενοι από σωματεία κι ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ κατάφεραν σήμερα το πρωί να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό γύρω από τη Ηρώδου Αττικού και να φτάσουν έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο, απαιτώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.

Δεκάδες εργαζόμενοι από σωματεία κι ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ κατάφεραν σήμερα το πρωί να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό γύρω από τη Ηρώδου Αττικού και να φτάσουν έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο, απαιτώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου που επεκτείνει τους πλειστηριασμούς πρώτη κατοικίας και βάζει νέα εμπόδια στο δικαίωμα στην απεργία.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα για την υπεράσπιση της απεργίας, του όπλου των εργαζόμενων, που έχει μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, ενάντια στην πολιτική που τσακίζει δικαιώματα και κατακτήσεις χρόνων. Παράλληλα καλούν σε καθημερινή μαχητική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, σε μαζική συμμετοχή στις πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις αυτών των ημερών, με κορυφαίους συαθμούς την απεργία της 12ης Γενάρη και το μεγάλο συλλαλητήριο στην Ομόνοια το απόγευμα της Δευτέρας, τη μέρα ψήφισης του άθλιου πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Το ταξικό κίνημα συνεχίζει δυναμικά τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις του, σήμερα στο Ειρηνοδικείο, ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών, στους οποίους προχωρά η κυβέρνηση -φυσικά με την αγαστή συμφωνία της αντιπολίτευσης, που συναινεί σε κάθε κρίσιμο, αντιλαϊκό μέτρο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: